A venit confirmarea. Peugeot 308 GT cu motor pe benzina are zilele numarate

A venit confirmarea. Peugeot 308 GT cu motor pe benzina are zilele numarate
  • Peugeot renunta la 308 GT cu motor pe benzina
  • Modificarea a fost deja facuta pe site-ul Peugeot din Germania
  • In Romania inca apare pe site si costa cel putin 27.700 de euro
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul francez de automobile face mai multe modificari in gama de modele. Una dintre deciziile luate pana acum este eliminarea lui 308 GT cu motor pe benzina din oferta actuala.

Actuala generatie Peugeot 308 a fost lansata in 2013 si la scurt timp, modelul francez a fost desemnat Masina Anului in Europa (2014). In urma cu doi ani a primit un bine-meritat facelift care a adus cateva imbunatatiri estetice dar si cateva modificari tehnice, inclusiv motorizari care indeplinesc standardul de emisii Euro 6d Temp.

Peugeot 308 GT

Compacta din Hexagon poate fi comandata atat cu propulsorul pe benzina cat si diesel, iar clientii pot opta si pentru doua variante mai sportive. Este vorba despre 308 GT si 308 GTi, acesta din urma fiind disponibil cu un motor turbo de 1.6 litri care dezvolta 263 CP.

Peugeot 308 GT

In ceea ce il priveste pe 308 GT, acesta este disponibil atat cu un motor diesel cat si cu unul pe benzina. In ultimele zile au circulat pe internet mai multe zvonuri potrivit carora Peugeot ar renunta la modelul 308 GT cu motor pe benzina iar confirmarea a venit acum de la Rodica Ionescu, PR Manager Trust Motors, importator oficial Peugeot, Citroen si DS in Romania.

Peugeot 308 GT

Constructorul din Hexagon are in plan scaderea emisiilor de dioxid de carbon a modelelor din gama iar acest model pare ca nu se mai potrivea in tot acest tablou. Masura va fi aplicata de la finalul lunii iunie. Cat despre 308 GTi, si acesta va suferi unele modificari tehnice in vederea reducerii emisiilor iar comenzile vor fi suspendate pentru doua luni.

Peugeot 308 GT

Site-ul oficial Peugeot din Germania a facut deja modificarea, astfel ca in aceasta tara 308 GT mai poate fi comandat numai alaturi de unitatea diesel HDi de 2.0 litri si 180 CP, care vine alaturi de o transmisie automata cu opt trepte.

Peugeot 308 GT

In Romania, 308 GT cu motor pe benzina de 1.6 litri THP si cutie automata cu opt rapoarte inca apare pe site-ul Peugeot. Pretul de pornire pentru aceasta versiune este de 27.741 euro cu TVA.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot 308 GT
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2019