"Accesoriu de lux" pentru VOLKSWAGEN-ul tau. Nemtii s-au inspirat de la Rolls Royce

"Accesoriu de lux" pentru VOLKSWAGEN-ul tau. Nemtii s-au inspirat de la Rolls Royce
  • Sigla ramane orientata mereu pe orizontala
  • Denumit oficial Dynamic Volkswagen Hub Cap
  • Compatibil cu majoritatea modelelor vechi sau noi
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat asa-numitul capac central dinamic pentru jantele din aliaj. Ce face acesta mai exact? Sigla VW este intotdeauna orientata in sus, indiferent de pozitia rotii sau de viteza de deplasare a masinii.

Producatorii de automobile de lux, cum ar fi Rolls-Royce sau Bentley, obisnuiesc sa-si echipeze masinile cu fel de fel de accesorii sau dotari care sa le distinga clar de celelalte automobile de pe strada.

Spre exemplu, fiecare Rolls-Royce are jante din aliaj cu capace centrale in care sigla ramane orientata mereu in sus, indiferent de pozitia rotii sau a vitezei cu care se deplaseaza automobilul. Acum, ideea a fost preluata si de Volkswagen, care considera ca acest accesoriu este unul de lux.

Denumit oficial Dynamic Volkswagen Hub Cap, acesta este oferit in premiera de Volkswagen si este compatibil cu majoritatea modelelor vechi si noi, echipate cu jante din aliaj. Problema, daca o putem numi asa, este ca nu se potriveste pe modele ca Touareg, Phaeton, Up!, Polo, Lupo sau T-Cross.

Pretul unui set este de 156 de lire sterline, sau cu alte cuvinte 173 de euro.

Dynamic Volkswagen Hub Cap

"Daca vrei ca Volkswagen-ul tau sa aiba acel aer de masina luxoasa, sau daca vrei sa scapi pur si simplu de iritarea produsa de logo-urile orientate in alta directie sau care nu sunt perfect orizontale atunci cand masina este parcata, acest accesoriu este cu siguranta pentru tine, " sustine James Woolfe, manager al departamentului de Accesorii din cadrul Volkswagen UK.

Distribuie pe Facebook
mai multe