Acest Mercedes a fost vedeta Salonului de la Frankfurt, dar acum se vinde la pret de Dacie SH

  • Acest Mercedes S500 de la sfarsitul anilor '90 se vinde astazi pentru doar 3.250 de euro
  • Exemplarul respectiv a fost expus la standul companiei germane din cadrul Salonului de la Frankfurt din 1998
  • Automobilul in cauza ofera o larga varietate de dotari, dar duce lipsa motorului V8
Distribuie pe Facebook

Povestea celebrului S-Class de la sfarsitul anilor '90, dar si nota de plata a limuzinei germane... in cele ce urmeaza.

Un Mercedes S500 la doar 3.250 de euro? Exista! Problema cu acest exemplar de la sfarsitul anilor '90 este insa alta. Nu il vei putea scoate prea curand pe strazi.

De ce? Pai, in cazul in care fotografiile atasate anuntului de vanzare nu sunt suficient de clare, limuzina germana nu doar ca duce lipsa unui sfert de caroserie, dar nici motorul cu opt cilindri in V nu se mai afla la locul lui, sub capota.

Acest S-Class nu a fost insa implicat in niciun fel de incident rutier, ci asa arata din fabrica. Exemplarul in cauza a reprezentat mandria standului Mercedes...

... din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de acum doua decenii. Inainte de a-si face aparitia in fata publicului larg, limuzina germana a fost unul dintre numeroasele prototipuri testate inaintea lansarii pe piata a generatiei W220.

Judecand dupa fotografiile atasate anuntului de vanzare, acest Mercedes S500 ofera o larga varietate de dotari, insa nu se specifica daca sunt si functionale.

Ce este drept, aspectul in cauza conteaza inspre deloc, mai ales in conditiile in care limuzina germana nu are ce cauta pe strazi. Poate doar daca vrei sa iti impresionezi prietenii cu confortul capodoperei tale de la sfarsitul anilor '90.

La final, daca mai conteaza, acest S-Class este prototipul cu numarul 11 din ceea ce devenea ulterior generatia W220 si singurul lasat in viata de Mercedes.

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Prototip Mercedes S500

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Prototip Mercedes S500
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2018