Acest Porsche Cayman se vinde cu numai 20 de lire sterline. Care este explicatia

Acest Porsche Cayman se vinde cu numai 20 de lire sterline. Care este explicatia
  • Un tanar din Marea Britanie isi vinde propriul autoturism marca Porsche cu numai 20 de lire sterline
  • Masina germana se da premiu la o tombola care trebuie sa atraga 2.500 de persoane dispuse sa plateasca suma de mai sus
Distribuie pe Facebook

Un tanar din Marea Britanie isi vinde propriul autoturism marca Porsche cu numai 20 de lire sterline. Trebuie indeplinita insa o anumita conditie pentru ca masina germana sa se desparta de actualul sau proprietar.

Anuntul prin care un tanar din Marea Britanie isi vinde propriul autoturism marca Porsche a facut inconjurul planetei. Motivul este cat se poate de simplu: pretul de vanzare de numai 20 de lire sterline.

Vanatorii de chilipiruri vor fi insa dezamagiti sa auda ca trebuie indeplinita o anumita conditie pentru ca masina germana sa se desparta de actualul sau proprietar. O conditie care implica extrem de mult... noroc.

Intr-o alta ordine de idei, acest Porsche nu se vinde cu adevarat, ci reprezinta mai dergraba premiul unei loterii. Loterie care, la randul ei, trebuie sa atraga 2.500 de persoane dispuse sa plateasca 20 de lire sterline fiecare.

Respectiva masina germana are numai 51.500 de kilometri la bord si anvelope noi, daca mai conteaza. Nu exista niciun fel de informatie privind motorizarea ascunsa sub capota sau tipul cutiei de viteze.

Fiind insa un Cayman si judecand dupa evacuarea dubla, acest Porsche gazduieste cel mai probabil in compartimentul motor o unitate de 3.4 litri si 325 CP. Acum, ca vorbim despre o transmisie manuala sau una automata, ramane un mister.

Daca va reusi sa gaseasca cele 2.500 de persoane dispune sa plateasca fiecare cate 20 de lire sterline pentru sansa de a castiga o masina sport germana, tanarul din Marea Britanie va obtine 50.000 de lire sterline. Deloc rau daca tinem cont ca in jurul acestei sume de bani se invarte si un exemplar nou-nout apartinand generatiei actuale, comercializata alaturi de indicativul 718.

Porsche Cayman la 20 de lire sterline

Porsche Cayman la 20 de lire sterline

Porsche Cayman la 20 de lire sterline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Cayman la 20 de lire sterline
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 August 2017