Alarma la sediul BMW: Noua generatie Mercedes GLE costa cu peste 5000 de euro mai putin decat un X5

  • Noul Mercedes GLE porneste in Germania de la 65.807 euro
  • Cel mai ieftin model ofera un motor diesel cu patru cilindri
  • Meniul tehnic include cutia 9G-TRONIC si sistemul 4Matic
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza a masinii din Stuttgart ofera, ce este drept, o motorizare cu numai patru cilindri in linie si 245 de cai putere.

La doar o luna distanta de la prima sa aparitie in fata publicului larg, din cadrul Salonului Auto International de la Paris, generatia cu numarul doi a modelului Mercedes GLE are un pret de vanzare de anuntat. Disponibil pe piata din Germania pentru sume incepand de la 65.807 euro, automobilul companiei din Stuttgart costa cu aproape 6.000 de euro mai putin decat cel mai ieftin BMW X5.

2019 Mercedes-Benz GLE

2019 Mercedes-Benz GLE

2019 Mercedes-Benz GLE

Ce este drept, acesta ofera in versiunea de baza o motorizare cu numai patru cilindri in linie si 245 de cai putere, in timp ce clientii SUV-ului bavarez vor primi in schimbul banilor platiti (de la 71.100 de euro) o unitate I6, care dezvolta 265 CP.

Revenind la noul Mercedes GLE, generatia cu numarul doi a modelului din Stuttgart este disponibila la vanzare inclusiv in compania unui sistem de propulsie micro-hibrid, care impinge nota minima de plata si valoarea specifica puterii maxime pana la 72.649 de euro, respectiv 389 CP. In ambele cazuri, fisa tehnica a automobilului german este completata de o cutie 9G-TRONIC si tehnologia 4Matic.

Totodata, cel mai accesibil membru al familiei de SUV-uri care concureaza impotriva bavarezului BMW X5 dispune in standard de jante pe 18 inch, tapiterie din piele si material textil, climatizare automata, iluminare ambientala, camera pentru marsarier, faruri cu LED, plus mai multe dotari specifice departamentului de siguranta activa - precum Active Brake Assist sau Active Lane Keeping Assist.

2019 Mercedes-Benz GLE

2019 Mercedes-Benz GLE

2019 Mercedes-Benz GLE

2019 Mercedes-Benz GLE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (69) Poze 2019 Mercedes-Benz GLE
mai multe