Altul ca el nu va mai exista niciodata. Audi-ul din 2006 are motor V8 aspirat natural si cutie manuala cu sase rapoarte

Altul ca el nu va mai exista niciodata. Audi-ul din 2006 are motor V8 aspirat natural si cutie manuala cu sase rapoarte
  • Altul ca el nu va mai exista niciodata
  • Audi-ul din 2006 are motor V8 aspirat natural si cutie manuala cu sase rapoarte
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de tractiune integrala. Plus scaune de tip scoica si elemente din fibra de carbon.

Un exclusivist dealer auto german isi intampina cumparatorii, zilele acestea, alaturi de un Audi extrem de special si - totodata, de rar, compania Autogalerie M&A GbR cu sediul Wiesbaden fiind, mai exact, gazda singurului RS4 din istorie care combina un propulsor V8 aspirat natural cu o transmisie manuala in sase rapoarte. Asamblat in urma cu aproximativ 17 ani, impresionantul exemplar in patru portiere se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin spoilerele agresiv stilizate - insotite de prize frontale supradimensionate, respectiv un difuzor posterior sculptat atent, cat si prin aripile laterale proeminente, oferite alaturi de jante din aliaj de dimensiuni generoase, in sapte spite duble.

Audi RS4 de vanzare

Audi RS4 de vanzare

Audi RS4 de vanzare

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, super sedanul cu o caroserie de culoare rosie - acompaniata de capace ale oglinzilor retrovizoare finisate intr-o nuanta contrastanta de argintiu, se bucura si de o tapiterie confectionata din piele, cu detalii din material textil. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici scaunele de tip scoica, ornamentele confectionate din fibra de carbon, vitezometrul gradat pana la 310 de kilometri pe ora, volanul multifunctional, sistemul de navigatie cu ecran color ori climatizarea cu reglare automata.

Oferit in schimbul unei sume de circa 40.000 de euro, urmatorul Audi RS4 ascunde sub capota - similar celorlalte unitati din generatia B7, un motor V8 aspirat natural, de 4.2 litri si undeva in jurul a 420 de cai putere. Lista atractiilor principale continua - in ceea ce priveste departamentul mecanic, cu o cutie manuala in sase rapoarte si tractiunea integrala quattro, printre performantele anuntate, la momentul lansarii oficiale, de producatorul cu patru cercuri numarandu-se un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.8 secunde, plus o viteza de top limitata, presupunand ca mai era necesara o asemenea adaugare, la pragul de 250 de kilometri pe ora.

Audi RS4 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Audi RS4 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2023