Anuntul asteptat de toti fanii BMW-ului X5. Cand facem cunostinta cu noua generatie a SUV-ului german

Anuntul asteptat de toti fanii BMW-ului X5. Cand facem cunostinta cu noua generatie a SUV-ului german
  • Seful BMW a vorbit despre noua generatie X5
  • Aceasta va debuta oficial pana la finalul acestui an
  • Nemtii pregatesc cateva noutati in gama de motorizari
Distribuie pe Facebook

Seful constructorului bavarez de automobile a confirmat ca lansarea noii generatii a SUV-ului X5 va avea loc pana la sfarsitul acestui an. Oficialul nu a precizat o data concreta, insa cele mai multe voci iau in calcul Salonul Auto de la Paris din octombrie.

BMW a scos noua generatie X5 in teste cu ceva timp in urma, insa nimeni nu stia sa zica macar o data aproximativa de lansare. Pana acum. Anuntul oficial a venit de la seful bavarezilor, Harald Krueger, care a confirmat astfel zvonurile aparute la finalul anului trecut.

BMW X5 M

Asadar, noul X5 ar urma sa debuteze pana la finalul acestui an, cel putin asta reiese din declaratia lui, cum ca "2018 va fi anul X". Iti reamintim ca in ultimele luni, BMW a lansat atat crossover-ul X2 pe care l-am testat si noi, dar si fratele mai mare X4 cu care urmeaza sa ne jucam in vara acestui an.

BMW X5 M

Krueger nu a oferit mai multe detalii, insa presa de specialitate este de parere ca publicul larg va face cunostinta cu noua generatie a celui mai mare SUV oferit de BMW in luna octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Un anunt oficial in acest sens urmeaza sa fie facut in lunile urmatoare.

BMW X5 M

In ceea ce priveste detaliile tehnice, noul X5 este dezvoltat pe platforma modulara CLAR, ceea ce inseamna ca din meniu nu vor lipsi tehnologiile si sistemele de asistenta de ultima generatie. In plus, aceasta arhitectura a adus cu ea mai multe materiale usoare, care scad masa totala dincolo de cele 2.122 de kilograme pe care le are actuala iteratie.

BMW X5 M

Cat despre gama de motorizari, nu exista inca informatii concrete pe marginea acestui subiect. Stim doar ca sub capota SUV-ului ar urma sa se regaseasca cateva unitati noi, mai eficiente, cu un consum mai mic de combustibil si cu emisii mai reduse.

BMW X5 M

BMW X5 M

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X5 M
mai multe