Anuntul care ii face pe fanii SUPREI sa viseze. Ce se intampla cu masina lor favorita

Anuntul care ii face pe fanii SUPREI sa viseze. Ce se intampla cu masina lor favorita
  • Se vehiculeaza o Supra cu cutie manuala
  • Cel mai probabil va fi oferit cu motorul de 2.0 litri
  • Se ia in calcul si lansarea unei Supra GRMN
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente zvonuri venite din Japonia, Toyota Supra ar urma sa primeasca mai multe versiuni, inclusiv una care sa poarte denumirea GRMN si una care sa ofere o transmisie manuala.

Desi a fost lansata in urma cu mai bine de un an, Toyota Supra ramane una dintre cele mai discutate masini. Asta pentru ca producatorul japonez s-a asigurat sa pastreze viu interesul clientilor, si al fanilor deopotriva, prin lansarea unor versiuni noi.

Toyota Supra 2.0

Spre exemplu, Toyota a prezentat, in urma cu ceva timp, un asa-numit model 2021 care vine cu mai multa putere pentru unitatea de 3.0 litri turbo, preluata de la BMW Z4 M40i.

Potrivit celor mai recente zvonuri venite din Japonia, Toyota ar lucra si la alte variante ale sportivei. Sunt luate in calcul atat o versiune Supra GRMN cat si una cu transmisie manuala, aceasta din urma fiind ceruta indelung de fani.

Toyota Supra 2.0

In acest moment nu se stie cand va fi lansata o astfel de versiune si nici propulsorul alaturi de care va fi oferita. Una dintre cele mai vehiculate variante ar fi propulsorul de 2.0 litri, cu patru cilindri, acesta fiind disponibil cu o cutie manuala pe Z4.

Fiind dezvoltate pe aceeasi platforma, configuratia ar putea fi preluata si de Supra.

Toyota Supra 2.0

Bine, unii viseaza chiar si o versiune Supra GRMN cu transmisie manuala si se bazeaza pe faptul ca, tot potrivit zvonurilor, aceasta ar putea fi echipata cu sistemul de propulsie de la noile M3 sau M4. Ambele fiind oferite, la randul lor, cu cutie manuala.

Asa cum era de asteptat, oficialii Toyota nu au comentat aceste zvonuri.

Toyota Supra 2.0

Toyota Supra 2.0

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Toyota Supra 2.0
mai multe