Anuntul cu care Subaru isi dezamageste fanii. Ce a declarat un oficial despre urmatoarea generatie WRX STI

Anuntul cu care Subaru isi dezamageste fanii. Ce a declarat un oficial despre urmatoarea generatie WRX STI
  • Subaru se concentreaza pe modele mai prietenoase cu mediul
  • Urmatoarea generatie ar putea avea un propulsor plug-in hybrid
  • Aceasta ar putea fi dezvoltata pe baza unitatii turbo de 2.5 litri
Distribuie pe Facebook

Constructorul asiatic de automobile pare ca se aliniaza trendului setat de ceilalti jucatori din industrie si intentioneaza sa se concentreze pe dezvoltarea de modele mai prietenoase cu mediul. Din pacate, nu va face exceptie nici chiar urmatoarea generatie WRX STI.

Impatimitii auto sunt de mai multe feluri si se impart in mai multe categorii. Unora le plac motoarele aspirate, altora cele turbo, unii sunt fanii nemtilor de la Audi, altii a celor de la BMW, pentru unii nu exista masina sport mai buna decat Mitsubishi Lancer Evolution, altii nu vad altceva decat Subaru WRX STI.

2017 Subaru WRX STI

Partea cea mai buna este ca toti impartim aceeasi pasiune pentru aceste "fiare" pe patru roti. Insa nu tot timpul brand-urile pe care le idolatrizam ne dau motive de bucurie, cateodata ne mai servesc si unele dezamagiri. O astfel de veste mai putin buna vine acum din partea japonezilor de la Subaru.

2017 Subaru WRX STI

Acestia au prezentat in urma cu o luna conceptul Viziv Performance, care anunta viitoarea generatie WRX, si care ne-a dat ocazia sa aruncam o privire in viitorul brand-ului asiatic. Desigur, la fel ca si ceilalti producatori, si acesta intentioneaza sa se concentreze pe protejarea mediului inconjurator si implicit pe dezvoltarea de modele cu emisii mai putine de CO2.

2017 Subaru WRX STI

Din pacate, noua generatie WRX STI este asteptata sa debuteze fix in acest interval "verde", astfel ca s-ar putea sa nu scape de impunerea unei versiuni plug-in hybrid. Ideea a fost lansata de Dello Stritto, seful diviziei de vanzari si marketing al Subaru Europe, care a sugerat ca aceasta ar urma sa fie dezvoltata avand la baza motorul turbo de 2.5 litri.

2017 Subaru WRX STI

Vestea buna este ca oficialul nu a confirmat explicit aceasta varianta, el adaugand doar ca Subaru urmareste evolutia pietei si avantul celorlalti jucatori din piata catre masinile electrice sau hibride. Asadar, mai este timp sa se razgandeasca si sa lase acest model legendar cu un propulsor simplu, turbo, sub capota, mai puternic decat cel actual.

2017 Subaru WRX STI

2017 Subaru WRX STI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2017 Subaru WRX STI
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2017