Anuntul tocmai a fost facut de compania producatoare. MAZDA6 nu mai poate fi comandata cu...

Anuntul tocmai a fost facut de compania producatoare. MAZDA6 nu mai poate fi comandata cu...
  • Mazda6 ramane fara cutia manuala de viteze
  • Afectate doar masinile vandute in SUA
  • Modificarea este reversibila
Distribuie pe Facebook

...o transmisie manuala. Anuntul a fost facut de un purtator de cuvant al producatorului astiatic de automobile pentru publicatia Jalopnik. Din fericire pentru europeni, aceasta modificare afecteaza doar modelele fabricate pentru piata americana.

Daca esti in cautarea unui sedan/break de clasa medie, fiabil si bine echipat inca din standard, dar nu vrei sa mergi pe variantele obisnuite Volkswagen Passat, Ford Mondeo, BMW Seria 3 sau Audi A4, Mazda6 este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci.

2018 Mazda6

Modelul asiatic a primit in urma cu doi ani un facelift care propune cateva imbunatatiri estetice discrete, mai multa tehnologie si cateva modificari la departamentul tehnic, inclusiv un nou propulsor turbo de 2.5 litri cu patru cilindri in linie.

2018 Mazda6

In functie de motorizarea aleasa, si implicit de nivelul de echipare, clientii pot opta atat pentru o transmisie automata cat si pentru una manuala cu sase trepte. Aceasta din urma poate fi comandata in continuare pe Batranul Continent, dar in Statele Unite ale Americii...ei bine, Mazda a luat decizia sa o elimine din oferta.

2018 Mazda6

Motivul este simplu: cerere mica din partea clientilor pentru transmisie manuala. Daca initial erau doar niste zvonuri, un purtator de cuvant al Mazda a recunoscut pentru Jalopnik ca "Pe masura ce am evoluat cu modelul Mazda6, odata cu lansarea versiunilor Grand Touring Reserve si Signature, am observat tot mai putine cereri pentru o cutie de viteze manuala."

2018 Mazda6

Acelasi reprezentant al brand-ului asiatic a sugerat ca aceasta modificare este reversibila daca va exista pe viitor cerere suficienta. Cat despre modelele vandute in Europa, momentan acestea nu sunt amenintate, mai ales ca aici clientii au inca o oarecare afinitate pentru cutiile manuale de viteze.

2018 Mazda6

In Romania, Mazda6 este disponibila atat intr-o versiune sedan, cat si combi, si pleaca de la 25.190 de euro. Sedanul de clasa medie poate fi comandat in cinci niveluri de echipare, si anume Revolution, Challenge, Attraction, Revolution Top si varful de gama Takumi Plus. Clientii pot opta atat pentru propulsoare diesel cat si pe benzina.

2018 Mazda6

2018 Mazda6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2018 Mazda6
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2019