Anvelopele MICHELIN Pilot Sport 5 si MICHELIN Primacy 4+, cea mai noua generatie de anvelope de vara, concepute pentru a oferi performante ridicate pe toata durata lor de viata

Anvelopele MICHELIN Pilot Sport 5 si MICHELIN Primacy 4+, cea mai noua generatie de anvelope de vara, concepute pentru a oferi performante ridicate pe toata durata lor de viata
Michelin lanseaza noua sa anvelopa de vara, MICHELIN Pilot Sport 5, destinata pasionatilor de masini sport si sedan de inalta performanta. Michelin lanseaza, de asemenea, noua sa anvelopa de vara MICHELIN Primacy 4+, conceputa pentru sedanuri si SUV-uri, pentru calatoriile de zi cu zi si calatoriile lungi cu familia.
Distribuie pe Facebook

Anvelopa MICHELIN Pilot Sport 5: precizie si placere de a conduce, acum pentru un numar si mai mare de kilometri

MICHELIN Pilot Sport 5 si MICHELIN Primacy 4+

Michelin lanseaza noua sa anvelopa de vara, MICHELIN Pilot Sport 5, destinata pasionatilor de masini sport si sedan de inalta performanta.

Conceputa pentru a oferi o combinatie unica de performanta sportiva si longevitate:

- Este cea mai performanta anvelopa de vara dintre principalii sai concurenti in ceea ce priveste durata de viata, in categoria sport

- Ofera precizie si reactivitate exceptionala in curbe datorita tehnologiei Dynamic Response care s-a facut remarcata deja in motorsport. Un strat hibrid de Aramida si Nailon formeaza o centura in jurul intregii structuri a anvelopei pentru a stabiliza banda de rulare si pentru a garanta transmiterea optima a schimbarilor de directie, dar si pentru a creste si mai mult placerea de a conduce

- Ofera, de asemenea, control maxim datorita aderentei si performantei de franare extrem de bune pe teren uscat si umed. Tehnologia Dual Sport Tread Design permite optimizarea benzii de rulare, oferind mai multa performanta pe suprafata umeda datorita partii interioare a benzii de rulare si pe suprafata uscata datorita blocurilor sale exterioare.

Aceasta anvelopa de vara a fost creata pentru a aduce un plus de atractivitate autovehiculelor, datorita aspectului catifelat de un negru intens, ceea ce i-a adus in 2021 castigarea premiului „Contemporary Good Design Award”, organizat de Red Dot Award.

Urmasa a anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4, care a fost foarte apreciata de utilizatori si a castigat numeroase premii, anvelopa MICHELIN Pilot Sport 5 este deja disponibila in Europa in 50 de dimensiuni, de la 17 la 21 inch, de la 1 ianuarie 2022, iar la 1 martie a intrat pe pietele din toata lumea. Cu aceasta anvelopa se lanseaza cea de-a 5-a generatie a gamei Pilot Sport.

Anvelopa MICHELIN Primacy 4+: din ce in ce mai multa siguranta de la primul pana la ultimul kilometru

MICHELIN Pilot Sport 5 si MICHELIN Primacy 4+

Michelin lanseaza, de asemenea, noua sa anvelopa de vara MICHELIN Primacy 4+, conceputa pentru sedanuri si SUV-uri, pentru calatoriile de zi cu zi si calatoriile lungi cu familia.

Se remarca prin performanta sa de franare mai buna pe suprafata umeda atunci cand este uzata, oferind din ce in ce mai multa siguranta de la primul pana la ultimul kilometru. Aceasta performanta se datoreaza tehnologiei MICHELIN EverGrip, care combina in mod inteligent doua straturi de cauciuc pentru a compensa pierderea adancimii benzii de rulare asigurand elasticitatea necesara canalelor de evacuare atunci cand anvelopa este uzata.

Siguranta de la primul pana la ultimul kilometru si o durata lunga de viata caracterizeaza anvelopa de vara MICHELIN Primacy 4+, care este pe piata de la 1 ianuarie. Va fi disponibila in 82 de dimensiuni de la 16 la 19 inch pana in martie, pana la sfarsitul anului 2022 ajungand la 121 de dimensiuni de la 16 la 21 inch.

Aceste ultime generatii de anvelope de vara MICHELIN acopera principalele utilizari ale anvelopelor pe timp de vara ale soferilor de masini sport, precum si cerintele de zi cu zi. Avand performanta ridicata pe termen lung, pot fi folosite mai mult timp si contribuie astfel la reducerea impactului lor asupra mediului.

Distribuie pe Facebook
mai multe