Apel urgent catre Politia Rutiera: cum poate un asemenea specimen sa circule in Bucuresti?

Apel urgent catre Politia Rutiera: cum poate un asemenea specimen sa circule in Bucuresti?
Soferii din Romania sunt de toate felurile posibile, aici gasesti cea mai larga variatiune de specimene din lume. Sunt soferi violenti, agresivi, grabiti, adormiti sau ocupati cu telefonul. Dar nu stim unde sa-l incadram pe acest individ periculos care pune in pericol vietile a sute de oameni, in doar cateva minute. Pentru ca cineva, atat o autoritate medicala, cat si Politia Rutiera, i-au permis sa conduca nestingherit.
Distribuie pe Facebook

Il cheama Serban Ciusca si conduca o superba Alfa Romeo Brera de culoare argintie cu numarul de inmatriculare B-58-VUE, conform imaginilor publice de pe contul sau de Facebook. Si a devenit celebru in urma unui incident in trafic cu un motociclist. Dupa ce am ras, am plans, ne-am facut cruce si iar ne-am amuzat, cunoscutii domnului Ciusca au lamurit opinia publica, afirmand ca domnul este fugit de acasa. Adica este scapat de la ZOO. Adica nu are toate tiglele pe casa. Mai exact, a fost scapat din brate cand era mic. Adica nu are chiar toti neuronii activi. Mai pe romanest, este nebun.

Recent a aparut o noua filmare cu acelasi domn Serban Ciusca. Apropo, un individ care pare, cel putin din unele poze de pe Facebook, chiar normal. Insa din filmarea urmatoare, e clar ca s-a intamplat o eroare in creierul domniei sale, a avut loc un scurtcircuit, cand era la volan, fix in trafic, pe o sosea aglomerata din Bucuresti.

Pur si simplu, omul are impresia ca este singur pe sosea si incalca toate regulile de circulatie posibile. Dam doar cateva exemple: circulatie pe contrasens, taierea liniei duble continue, neacordarea de prioritate, blocarea unui sector de drum fara motiv, nu da semnal, bla bla bla... Adica pur si simplu ia Codul Rutier, il inmoaie frumos cu mainile, il impatureste in patru si se sterge cu el la dos.

Problema nu este ca omul e nebun, dovada stand aceste doua clipuri alarmante. Problema este ca pune in pericol vietile a sute de oameni. Daca pe acolo circula un motociclist sau un alt sofer ceva mai tare? Daca pe acolo trecea un biciclist? Dar, in cele din urma, se pune altfel problema: CUM NAIBA ARE ACEST INDIVID CARNET DE CONDUCERE SI CIRCULA PRINTRE NOI????

Speram ca Politia Rutiera sa se autosesizeze in acest caz. Pana nu e prea tarziu si vom vedea la televizor un om calcat de acest individ periculos, dupa care anchete, demisii si totul se da uitarii. Sunt publice nume, placute de inmatriculare, filmari... mai e nevoie de ceva ca sa se aplice legea?

Voi ce parere aveti despre acest invidid? Merita sa aiba carnet de conducere?

PozaFoto: FACEBOOK.com

Distribuie pe Facebook
mai multe