Ar putea fi cel mai mare fan al marcii japoneze. A cumparat 14 masini in ultimii 38 de ani

Ar putea fi cel mai mare fan al marcii japoneze. A cumparat 14 masini in ultimii 38 de ani
  • Un britanic a comandat numai masini Mitsubishi in ultimii 38 ani
  • Obsesia lui Cliff Hodson pentru marca japoneza a inceput in '79
  • Primul model cumparat de persoana din Tewkesbury a fost un Colt
Distribuie pe Facebook

In ultimii 38 de ani, Cliff Hodson din Tewkesbury a condus o singura marca de masini. Si nu are de gand sa renunte la acest tabiet, britanicul comandand recent un nou automobil.

Modele precum Pajero, Eclipse sau Lancer Evolution au transformat marca Mitsubishi intr-unul dintre cele mai apreciate nume ale industriei auto. Daca vorbim insa strict despre fani, nimeni nu reuseasca sa il intreaca pe Cliff Hodson.

Britanicul din Tewkesbury are o slabiciune pentru produsele japonezilor de cand se stie. Drept dovada, in ultimii 38 de ani a cumparat numai masinile companiei din Tara Soarelui Rasare, cea mai noua fiindu-i livrata recent.

Pe scurt, povestea de astazi incepe in 1979, atunci cand personajul ei principal a comandat un Colt. Au urmat apoi diverse exemplare apartinand "capitolelor" Sigma, Galant, Lancer, Spacestart, ASX si, nu in ultimul rand, Mirage.

Virusul Mitsubishi s-a extins si la ceilalti membrii ai familiei, o astfel de masina conducand si fiica lui Cliff Hodson. Ulterior, modelul a fost urmat si de nepoata britanicului din Tewkesbury, proprietara a unui Colt.

Acum, daca te intrebi de ce o persoana ar cumpara 38 de ani la rand masinile unei singure marci, ei bine... raspunsul este cat se poate de simplu. Cel putin in cazul de fata, acolo unde principalul imbold il reprezinta fiabilitatea.

In Marea Britanie, acolo unde traieste Cliff Hodson, cel mai ieftin automobil al marcii japoneze este modelul Mirage. Acesta porneste de la 12.175 de lire sterline si ofera in versiunea de baza un motor 1.2 de 80 de cai putere.

Cel mai mare fan Mitsubishi

Cel mai mare fan Mitsubishi

Cel mai mare fan Mitsubishi

Cel mai mare fan Mitsubishi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2017