Are aproape toate dotarile din fabrica, plus cateva optiuni Individual. Cu cat se vinde acest superb BMW E39

  • Un BMW E39 din 2001 e de vanzare pentru 14.750 de euro
  • Automobilul bavarez vine cu doar 139.000 de km in bord
  • Lista cu dotari include si cateva optiuni Individual
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2001, automobilul bavarez este pus in miscare de o unitate cu sase cilindri in linie, de trei litri si 193 CP. In ceea ce priveste rulajul, numai 139.000 de kilometri a parcurs in total respectivul 530d.

Chiar daca a trecut ceva mai mult de un deceniu si jumatate de cand ultimul exemplar a parasit linia de productie, vechiul Seria 5 E39 ramane in continuare unul dintre cele mai apreciate produse din lunga si fascinanta istorie a companiei BMW.

Acesta este, de altfel, si motivul principal pentru care automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A6 (mai intai C4 si apoi C5) sau Mercedes E-Class (W210) se vinde inclusiv in ziua de azi pentru sume importante de bani.

In cazul in care exemplarul aflat in cautarea unui nou proprietar mai aduce cu sine si un numar redus de kilometri ori o lunga lista cu dotari - asa cum se intampla cu urmatorul 530 diesel de la inceputul anilor 2000, preturile pot ajunge si la 14.750 de euro.

Echipat cu o motorizare in sase cilindri, de trei litri si 193 de cai putere, respectivul automobil impresioneaza in special prin culoarea bleu a caroseriei, livrata alaturi de patru jante din aliaj cu diametrul de 16 inch fiecare si un interior imbracat in piele bej.

Vestile bune continua cu farurile care se bucura de tehnologia xenon, scaunele fata cu reglare electrica si functii de memorare a pozitiei, incalzire, plus masaj, dar si climatizarea cu reglare automata a temperaturii sau sistemul de navigatie Professional.

Nu lipsesc insa din meniu nici ornamentele realizate din lemn masiv, trapa si geamurile cu actionare electrica, volanul multifunctional imbracat la randul lui in piele, cutia automata de viteze ori senzorii de parcare si incalzirea auxiliara, din telecomanda.

Dupa cum precizam si anterior, acest BMW E39 Individual a parcurs din anul 2001 si pana in prezent undeva in jurul a 139.000 de kilometri, astfel ca pretul de vanzare de 14.750 de euro are o oarecare justificare - dublata si de lunga lista cu dotari.

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

BMW E39 Individual de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze BMW E39 Individual de vanzare
mai multe