Are motor 2.5 TURBO si cutie manuala. Sa fie acest Subaru Forester masina pe care nu stiai c-o vrei?

Are motor 2.5 TURBO si cutie manuala. Sa fie acest Subaru Forester masina pe care nu stiai c-o vrei?
  • Acest Subaru Forester XT se vinde pentru 8.100 de dolari
  • Crossover-ul japonez ofera un 2.5 TURBO cu transmisie manuala
  • Suspensia este de WRX si vine cu bara antiruliu de STI
Distribuie pe Facebook

Fabricat la mijlocul anilor 2000 si rulat pentru aproape 200.000 de kilometri, crossover-ul japonez se vinde in schimbul unei sume care depaseste doar cu putin pragul celor 8.000 de dolari.

Satul de ploaia de masini germane care a inundat traficul romanesc? Fii chiar tu persoana care schimba peisajul autohton, cumparand acest Subaru Forester inmatriculat pentru prima oara in 2005, potrivit anuntului de vanzare.

Un XT veritabil, crossover-ul japonez vine la pachet alaturi de un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 2.5 litri, care produce undeva in jurul a 210 CP. O cutie manuala si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa tehnica.

Subaru Forester XT de vanzare

Subaru Forester XT de vanzare

Exista si cateva imbunatatiri aduse retetei care acompaniaza acest Subaru Forester rulat pentru aproape 200.000 de kilometri, proprietarul actual lasandu-si vizibil amprenta prin instalarea unor jante pe 18" din seria Cosmos Racing.

In plus, anuntul de vanzare al crossover-ului japonez mai vorbeste si despre o suspensie de WRX, un Short Throw Shifter pentru cutia manuala anterior mentionata, o bara antiruliu de STI, dar si despre un filtru de aer marca K&N.

Din punct de vedere estetic, posesorul respectivului Subaru Forester noteaza exteriorul cu un 8.5 dintr-un maximum de 10, in timp ce cabina merita nota 9.5 pentru cum a fost pastrata si arata la momentul de fata, dupa 13 ani.

Asa cum precizam inca de la inceputul acestui material, suma pentru care crossover-ul japonez a fostt scos la vanzare depaseste doar cu putin pragul celor 8.000 de dolari, cumparatorul avand de achitat - mai exact, 8.100 de dolari.

Printre elementele oferite de urmatorul Subaru Forester se mai numara si un set de anvelope Hancook, tapiterie din piele de culoare neagra, jantele si suspensia originala, dar si o trapa actionata electric sau cruise control, de exemplu.

Subaru Forester XT de vanzare

Subaru Forester XT de vanzare

Subaru Forester XT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Subaru Forester XT de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2018