Are motor de 2.8 litri, tapiterie din piele si tractiune integrala, dar se vinde la pret de Dacie Logan la mana a doua

  • Acest VW Bora din 2000 e de vanzare pentru 4.950 de euro
  • Automobilul german motor VR6 de 204 CP si tractiune integrala
  • Alte detalii interesante includ un rulaj de doar 159.045 km
Distribuie pe Facebook

Automobilul fabricat in cursul anului 2000 a parcurs pana la momentul de fata undeva in jurul a 159.000 de kilometri, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate.

Arata ca oricare Volkswagen Bora de la inceputul deceniului anterior, insa este unul dintre putinele exemplare echipate cu motorul VR6 de 2.8 litri si 204 de cai putere. O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala 4Motion completeaza pachetul tehnic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 7.6 secunde.

VW Bora VR6 de vanzare

VW Bora VR6 de vanzare

Ar putea fi sleeper-ul perfect, insa automobilul german are mult mai multe de oferite. Impresionanta este si lista cu dotari disponibile, care cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 16 inch, aer conditionat manual, scaune fata cu suport lateral marit si functie de incalzire, plus tapiterie din piele neagra, geamuri cu actionare electrica si volan ajustabil.

Apoi, respectivul Volkswagen Bora cu motor VR6 de 2.8 litri, care livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 204 de cai putere, nu a parcurs decat 159.045 de kilometri de la momentul asamblarii sale - anul 2000, si pana in prezent. Sunt insa suficiente aceste elemente pentru ca vanzatorul sa ceara de la potentialii cumparatori suma de 4.950 de euro?

Asadar, acestea fiind spuse, iata si cum arata respectivul automobil german, a carei ultima revizie a fost efectuata la inceputul lunii februarie, cand instrumentele de bord indicau doar 158.930 de kilometri.

VW Bora VR6 de vanzare

VW Bora VR6 de vanzare

VW Bora VR6 de vanzare

VW Bora VR6 de vanzare

VW Bora VR6 de vanzare

VW Bora VR6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze VW Bora VR6 de vanzare
mai multe