Are motor de 3.0 litri, tapiterie din piele si sistem de tractiune integrala, insa la mana a doua se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

  • Are motor de 3.0 litri, tapiterie din piele si sistem de tractiune integrala, insa la mana a doua se vinde la pret de Dacie
  • Fabricata in 2007, respectiva masina se poate lauda inclusiv cu o cutie manuala, plus incalzire pentru scaunele fata
Distribuie pe Facebook

Fabricata in cursul anului 2007, respectiva masina se poate lauda inclusiv cu o cutie manuala in sase rapoarte, incalzire pentru scaunele fata si chiar trapa cu actionare electrica.

Un BMW Seria 3 cu motor in sase cilindri si tractiune integrala la pret de Dacie? Nu existe niciun fel de gluma sau exagerare: asamblat in cursul anului 2007, urmatorul 328xi costa doar 9.900 de dolari.

BMW 328xi de vanzare

Publicat pe celebra platforma Craigslist, anuntul de vanzare al exemplarului cu o caroserie in cinci portiere dezvaluie ca propulsorul de trei litri si 230 de cai putere lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o tapiterie din piele Terra Dakota, plus scaune incalzite si climatizare automata. Nu lipsesc insa din peisaj nici jantele din aliaj sau trapa cu actionare electrica.

Intr-un final, proprietarul respectivului BMW 328xi mai dezvaluie si ca ceasurile de bord indica aproape 250.000 de kilometri parcursi in total, insa break-ul german arata si se conduce de parca ar avea doar jumatate din ei.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar la inceputul acestui material, pretul de vanzare se ridica la suma de 9.900 de dolari. Mult sau putin, acum depinde si de unghiul financiar din care priveste fiecare.

BMW 328xi de vanzare

BMW 328xi de vanzare

BMW 328xi de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW 328xi de vanzare
mai multe