Are motor de 3.8 litri, tractiune spate si scaune imbracate in piele, dar se vinde la pret de Dacie. POZE REALE

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Hyundai Genesis Coupe
  • Masina din 2014 ofera un V6 cu 348 de cai pe puntea spate
  • Cumparatorul va avea de platit pentru aceasta 16.800 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricata in cursul anului 2014, interesanta masina nu a parcurs decat 64.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Inainte de a da numele unei divizii de lux, care sa concureze cu Audi, BMW si Mercedes, denumirea Genesis a fost folosita de Hyundai pentru a boteza anumite masini. Printre acestea si un coupe cu doua portiere si tractiune spate in dotarea standard.

Astazi, una dintre nenumaratele bucati ce au parasit linia de fabricatie in cursul anului 2014 isi cauta o noua casa peste Ocean, in SUA.

Rulata pentru aproximativ 64.000 de kilometri, masina comercializata sub denumirea Hyundai Genesis Coupe ofera - cel putin in cazul de fata, un benzinar aspirat cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.8 litri. Numai bun pentru a livra 348 CP.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un diferential mecanic de la Torsen completeaza pachetul tehnic al coupe-ului de culoare alba...

... insa lista cu atractii principale nu se incheie aici. Ba dimpotriva: continua cu discuri de franare de la Eibach, arcuri sport de la Eibach, dar si jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch ori scaune sport imbracate in piele neagra si cusute cu ata rosie.

Totodata, cumparatorul respectivului Hyundai Genesis Coupe 3.8 R-Spec se va mai bucura si de climatizare automata, volan multifunctional etc

In ceea ce priveste pretul de vanzare al masinii din 2014, coupe-ul de culoare alba, cu doua portiere si tractiune spate in dotarea standard, este insotit de o nota de plata care se ridica la suma de 16.800 de dolari. Cat pentru o Dacie mai bine echipata.

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Hyundai Genesis Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Hyundai Genesis Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2020