Are motor turbo de 2.5 litri, piele in doua culori si tractiune integrala, dar se vinde la pret de Dacie. Poze reale

  • Are motor turbo de 2.5 litri, piele in doua culori si tractiune integrala, dar se vinde la pret de Dacie
  • Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o cutie manuala in sase rapoarte si scaune incalzite
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o cutie manuala in sase rapoarte, scaune incalzite si trapa pentru plafon.

Fabricat in urma cu zece ani, chiar la inceputul decadei anterioare, acest Volvo S40 de culoarea argintului stie cu siguranta cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior spre interior, sedanul de origine suedeza se remarca numaidecat prin perechea de spoilere agresiv stilizate, insa nici setul de praguri proeminente nu va trece tocmai neobservat.

Volvo S40 T5 R-Design de vanzare

Eleronul destinat capotei portbagajului, jantele din aliaj cu design in cinci spite, dar si evacuarea dubla desavarsesc lista atractiilor principale de la nivelul caroseriei, in timp ce cabina este caracterizata de piele in doua culori, scaune fata cu functie de incalzire si volan multifunctional, printre multe altele.

Din punct de vedere tehnic, respectivul Volvo S40 impresioneaza in special prin propulsorul modificat cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri. Spre bucuria entuziastilor de moda veche, sedanul de origine suedeza mai ofera si o transmisie manuala cu sase rapoarte, pe langa sistemul de tractiune integrala mentionat de la inceput.

Intr-un final, anuntul de vanzare mai vorbeste si despre trapa pentru plafon, plus faruri adaptive si proiectoare cu tehnologie LED, pretul exemplarului cu putin peste 157.000 de kilometri parcursi pana la momentul de fata fiind la mare concurenta cu cel al unei Dacii, fara exagerare: 9.000 de dolari.

Volvo S40 T5 R-Design de vanzare

Volvo S40 T5 R-Design de vanzare

Volvo S40 T5 R-Design de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volvo S40 T5 R-Design de vanzare
mai multe