Au incetat sa mai produca acest model. Automobilul nu va mai putea fi cumparat decat la mana a doua

Au incetat sa mai produca acest model. Automobilul nu va mai putea fi cumparat decat la mana a doua
  • Range Rover renunta la versiunea in trei portiere a lui Evoque
  • Britanicii au decis sa pastreze insa varianta decapotabila
  • Disponibil la vanzare este in continuare is modelulul in 5 usi
Distribuie pe Facebook

Atat versiunea in cinci portiere, cat si singura varianta cu plafon retractabil din segment vor fi disponibile in continuare la vanzare.

Intr-o declaratie in exclusivitate pentru publicatia britanica Autocar, un purtator de cuvant al companiei Land Rover a dezvaluit ca producatorul de automobile din Whitley, Coventry va renunta definitiv la modelul Range Rover Evoque.

Vorbim, ce este drept, doar despre versiunea in trei portiere a celui mai mic membru al familiei RR, clientii putand opta in continuare pentru celelalte doua variante de caroserie disponibile: in cinci usi, respectiv cu plafon retractabil.

Motivul oficial din spatele acestei decizii ramane pentru moment un mister, insa publicatia britanica vorbeste despre posibilitatea inregistrarii unor comenzi insuficiente pentru ca Range Rover sa ofere in continuare modelul in cauza.

Potrivit mai multor surse, pana la 95% din vanzarile gamei Evoque sunt reusite de versiunea in cinci usi, astfel ca pastrarea pe linia de productie a variantei cu plafon retractabil ar putea reprezenta o mare surpriza pentru unii dintre noi.

Cat despre automobilul producatorului din Whitley, Coventry, in general vorbind, trebuie spus ca acesta va primi o noua generatie in cursul anului viitor, caracterizata de un design influentat de acum deja celebrul model Velar.

Numeroase schimbari vor fi operate si in cadrul gamei de motorizari, cele mai recente informatii neoficiale aducand in discutie posibilitatea unor sisteme de propulsie micro-hibrid pentru un maximum de performanta, dar si eficienta.

Asadar, pentru persoanele care tin cu ardoare sa detina un Range Rover in doar trei portiere, noul RR SV Coupe ramane pentru moment singura solutie viabila... daca trecem peste costurile uriase de achizitie, care depasesc 200.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2018