Au profitat de noul coronavirus ca sa strabata SUA in timp record. Au folosit un Audi A8 L

Au profitat de noul coronavirus ca sa strabata SUA in timp record. Au folosit un Audi A8 L
  • Avem un nou record pentru The Cannonball Run
  • Au folosit un Audi A8 L
  • Drumurile sunt aproape goale din cauza noului coronavirus
Distribuie pe Facebook

Doi americani au profitat de lipsa traficului, cauzata de noul coronavirus, si au strabatut Statele Unite ale Americii de la est la vest intr-un timp record. Masina folosita a fost un Audi A8 L.

Cannonball Run Challenge este o cursa ilegala in care se strabat Statele Unite ale Americii de la est la vest, mai exact din New York pana in LA. Aceasta a fost numita dupa Erwin "Cannonball" Baker, un ameican care a stabilit nu mai putin de 140 de recorduri de condus intre anii 1910 si 1930.

In 1981 a aparut chiar si un film, denumit chiar The Cannonball Run, pe care l-am inclus si noi intr-o lista cu cele mai tari 16 filme cu masini pe care trebuie sa le vezi. Poti consulta lista chiar aici.

Nou record Cannonball

De-a lungul anilor s-au tot stabilit noi recorduri, cu o pauza intre anii 1983 si 2006 atunci cand Alex Roy si Dave Maher au parcurs distanta in 31 de ore cu un BMW M5. In 2013 performanta a fost reinnoita cu un Mercedes-AMG CL55 iar anul trecut Arne Toman, Doug Tabbutt si Berkeley Chadwick si-au trecut si ei numele pe lista curajosilor.

Acum, recordul pentru Cannonball Run Challenge a fost doborat din nou. Nu se cunosc prea multe detalii dar din cate se pare cursa a avut loc chiar duminica trecuta profitandu-se astfel de lipsa traficului, in contextul in care si SUA se lupta cu noua pandemie de coronavirus.

Nou record Cannonball

Pe internet au aparut trei imagini care ne arata ca de aceasta data s-a folosit un Audi A8 L, care avea un rezervor suplimentar montat in portbagaj (pentru a face cat mai putine opriri la benzinarie), iar in a doua putem observa ca banda de LED care uneste cele doua stopuri a fost acoperita cu o folie alba pentru a-i deruta pe politisti.

Nou record Cannonball

Mai mult ca sigur au fost folosite si alte echipamente - senzori, dispozitive anti-radar si altele - la fel cum s-a intamplat si anul trecut.

Cea de-a treia imagine dezvaluie si noul record: 26 de ore, 38 de minute si 48 de secunde. De atat a fost nevoie pentru a strabate distanta de la New York la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook
mai multe