Au trecut 75 ani de la aparitia sa. Evolutia marcii aflate la originea celor mai dure masini ale planetei

Au trecut 75 ani de la aparitia sa. Evolutia marcii aflate la originea celor mai dure masini ale planetei
  • Au trecut 75 ani de la aparitia marcii Jeep
  • Compania americana vine cu un clip vine in care ne arata modul in care a evoluat de-a lungul timpului
  • Viitorul anunta o noua generatie a modelului Wrangler
Distribuie pe Facebook

De la iconicul Willys MA si pana la editia speciala Wrangler 75th Anniversary, urmatorul clip video surprinde modul in care marca Jeep a evoluat de-a lungul celor sapte decenii si jumatate trecute de la aparitia sa.

2016 este un an important pentru compania Jeep, americanii celebrand sapte decenii si jumatate de la aparitie. Cum a evoluat marca aflata la originea celor mai dure off-roadere ale planetei aflam chiar din urmatorul material video, care aduce in prim plan modele precum Willys, Cherokee si, bineinteles, Wrangler.

Cu acelasi Wrangler ne intalnim si la finalul clipului cu pricina, celebrul producator auto de peste Ocean profitand de aceasta ocazie pentru a ne reaminti inclusiv de editia 75th Anniversary - editie care iese in evidenta prin cateva elemente unice de design, prezente atat la nivel de interior, cat si nivel de exterior.

Privind catre viitor, compania Jeep pregateste lansarea unei noi generatii a legendarului model Wrangler, americanii fiind ocupati inclusiv cu indesarea motorului V8 de 6.2 litri si 707 cai putere din gama Hellcat sub capota actualului Grand Cherokee. Acum ramane si de vazut cand cele doua proiecte vor deveni realitate...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2016