Audi lucreaza la o noua generatie de interioare. Cum vrea seful de design al nemtilor sa bata Mercedes

Audi lucreaza la o noua generatie de interioare. Cum vrea seful de design al nemtilor sa bata Mercedes
  • Marc Lichte vorbeste pentru prima oara despre cum ar putea arata viitoarele interioare de Audi
  • Seful departamentului de design se gandeste la un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata
  • Cele doua display-uri de la nivelul consolei centrale din prezent ar putea deveni unul singur
Distribuie pe Facebook

Seful departamentului de design de la Audi vorbeste pentru prima oara despre cum ar putea arata viitoarele interioare ale masinilor germane.

Nu mai putin de trei display-uri color, dintre care doua cu functie touch si unul insotit de o diagonala generoasa de 12.3 inch. Este formula cu care actualele masini ale germanilor de la Audi pornesc in cautare de (potentiali) clienti.

Iar situatia nu se va schimba prea curand, dupa cum o spune insusi Marc Lichte - seful departamentului de design al producatorului de automobile din Ingolstadt.

Oficialul este de parere ca epoca butoanelor fizice se apropie de sfarsit, iar urmatorul pas il reprezinta afisajul pe parbriz cu functie de realitate augmentata. Aparent, acesta va duce la o reducere in dimensiuni a ceasurilor de bord.

Schimbari vor aparea si la nivelul consolei centrale, unde cele doua display-uri care insotesc actualele masini ale germanilor de la Audi s-ar putea uni intr-unul mare.

Printre planurile de viitor ale companiei din Ingolstadt se mai numara, dupa cum precizam si anterior, o versiune de serie a conceptului e-tron GT (foto). Super-sedanul cu platforma si motor de Porsche Taycan va debuta oficial in 2020.

Daca zvonurile se adeveresc, automobilul in cauza va oferi o putere maxima de pana la 590 CP, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde.

Cat despre valoarea din dreptul autonomiei totale, se asteapta ca aceasta sa se ridice la 400 kilometri. Si mai important este insa faptul ca modelul e-tron GT vine cu alimentare la 350 kW, astfel ca o incarcare 0 - 80% va dura 20 minute.

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2019