AutoChelu – un service mobil de exceptie

AutoChelu – un service mobil de exceptie
De nenumarate ori, orice tip de curse, fie ca este vorba despre cele cu autoturismul personal, fie despre cele regulate ale transportatorilor, pot deveni cu rapiditate un calvar din pricina denivelarilor ori a obiectelor straine risipite pe sosea.
Distribuie pe Facebook

Aceste probleme duc la o uzura rapida a anvelopelor, fie ca s-au intepat si pierd aer, fie ca se dezumfla continuu sub presiune.

Echipa AutoChelu are solutia pentru orice cauza: de la reglajul directiei pentru alinierea perfecta a rotilor, pana la echilibrarea rotilor cu standuri robotizate. Am dezvoltat acest service auto Brasov tocmai pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

AutoChelu – un service mobil de exceptie

Si pentru ca ne dorim ca cei care ne trec pragul sa beneficieze de un confort sporit, va oferim cateva detalii privitoare la procesul de umflare al anvelopelor: se realizeaza cu azot si nu cu aer comprimat.

Azotul nu contine oxigen si, in acest mod, se reduc pierderile de presiune, iar riscul exploziei se diminueaza considerabil. În plus, dispare procesul de oxidare care duce la reducerea numarului de umflari a anvelopei.

Ne deplasam in orice zona a orasului fara ezitare. Pe langa un personal dedicat, instruit si capabil sa raspunda oricarei provocari, ne recomanda timpul rapid de executie, preturile corecte, atentia, dedicarea, precum si flexibilitatea de care dam dovada.

Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Apeland la AutoChelu, te vei convinge ca serviciile de vulcanizare mobila non-stop sunt unele din vastele servicii profesionale pe care ti le putem oferi.

AutoChelu – un service mobil de exceptie

Distribuie pe Facebook
mai multe