Autodoc24 Club, cel mai bun prieten al soferilor pasionati de mecanica

Autodoc24 Club, cel mai bun prieten al soferilor pasionati de mecanica
Ai nevoie de reparatii la masina insa preferi sa economisesti banii pe care i-ai plati la un service? Esti pasionat de masini, motoare si mecanica si vrei sa inveti sa faci singur anumite interventii?
Distribuie pe Facebook

Pe autodoc24.ro gasesti o multime de manuale pentru inlocuirea pieselor si a consumabilelor, cu instructiuni detaliate si fotografii sugestive.

Manualele de instructiuni pun la dispozitia ta experienta acumulata in timp de profesionisti, iar daca iti creezi un cont si te alaturi clubului vei putea salva manualele favorite si distribui fisiere cu prietenii.

De asemenea, va puteti repara singuri si usor masina urmarind tutorialele video necesare, dintr-o gama de peste 2500; acestea pot ajuta pe oricine sa afle caracteristicile de constructie a masinii si sa descopere trucuri utile de inlocuire a pieselor si a consumabilelor.

Ca membru al clubului Autodoc poti tine online un jurnal de intretinere a vehiculului (reparatii, inlocuiri piese, service-urile la care ai apelat, costurile, defectiuni observate si momentul apariteiei). Aplicatia are si functii de "memento" pentru anumite operatiuni precum inlocuirea uleiului sau a unor piese consumabile; notificarile vor fi trimise in aplicatie in functie de datele introduse in contul personal si de un grafic realizat de specialistii Autodoc.

Membrii clubului Autodoc24 au acces la ghiduri gratuite de reparatii auto pentru fiecare piesa si sistem in parte (placute de franta, disc de frana, rulment roata, amortizor, bara de torsiune, brat de suspensie etc). De asemenea, gasesti informatii, sfaturi si instructiuni despre reparatii caracteristice mai multor marci auto (Volkswagen, Opel, Audi, BMW, Merceds, Renault, Ford etc).

Aplicatia AUTODOC CLUB functioneaza ca un gestionar personal de cheltuieli pentru masina ta si iti va da mereu sfaturi utile legate de mentenanta, notificari despre operatiunile de intretinere necesare sau instructiuni privind reparatiile necesare.

Totodata, vei invata aici cum sa alegi anvelopele potrivite pentru masina ta, care sunt diferentele intre cauciucurile all season, cele de vara si cele de iarna, si de ce criterii este bine sa tii cont cand cumperi pneuri.

In plus, vei beneficia de articole interesante pe blog despre modalitati de intretinere si de prelungire a vietii masinii personale, vei putea invata trucuri care sa imbunatateasca performanta masinii si explicatii interesante.

Distribuie pe Facebook
mai multe