Automobile Dacia a oprit productia cu trei zile mai devreme in acest an

Automobile Dacia a oprit productia cu trei zile mai devreme in acest an
Distribuie pe Facebook
Incepand din aceasta dimineata, uzina Automobile Dacia a incetat lucrul. Conform producatorului, cauzele acestei opriri sunt legate de "realitatea economica si de evolutia pietelor".
Oficialii Automobile Dacia au declarat pentru Capital ca "in contextul scaderii comenzilor, pentru a evita acumularea de stocuri, Dacia trebuie sa isi ajusteze productia pentru ultima luna din 2011. Astfel, la sfarsitul anului, productia de vehicule se va opri cu trei zile mai devreme decat era programat, respectiv incepand din 21 decembrie dimineata."
Efectele acestei stopari temporare a asamblarii de vehiucule la Mioveni se vor resimti si in alte domenii. "Activitatile care nu fac parte din fabricatia de vehicule se vor adapta in functie de comenzi si de actiunile programate, au mentionat oficialii producatorului autohton.

Explicand motivele acestei masuri care afecteaza intreaga industrie auto romaneasca pe lantul de furnizori, cei de la Dacia ne-au declarat ca "la fel ca intregul domeniu auto, Dacia este influentata de realitatea economica si de evolutia pietelor, mai ales a celor din Europa, principala noastra destinatie de export".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2011