Autostrada Bucuresti-Ploiesti: Iesirea catre Snagov este deschisa traficului

Autostrada Bucuresti-Ploiesti: Iesirea catre Snagov este deschisa traficului
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca incepand cu data de 26 iulie a fost deschis nodul rutier de la Snagov, de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti.
Distribuie pe Facebook

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca astazi, 25.07.2012, se finalizeaza lucrarile la nodul rutier de la Snagov, iar incepand de maine, 26 iulie 2012 va fi deschis traficul pe acesta. Acesta asigura intrarea/iesirea pe autostrada Bucuresti-Brasov, Tronsonul Bucuresti - Ploiesti din drumul comunal DC 184.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.", se arata in comunicatul postat, miercuri, pe site-ul CNADNR.

Pe autostrada Bucuresti-Ploiesti mai exista inca cinci iesiri, insa acestea pot fi folosite doar in situatii de urgenta.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2012