Barbati, ascultati aici! Un nou studiu arata ca FEMEILE sunt soferi mai buni decat voi

Barbati, ascultati aici! Un nou studiu arata ca FEMEILE sunt soferi mai buni decat voi
  • Femeile sunt soferi mai buni decat barbatii
  • Barbatii au de patru ori mai multe sanse sa incalce legea
  • Femeile sunt mai serioase in spatele volanului
Distribuie pe Facebook

Un nou studiu arata ca femeile conduc mai bine o masina decat barbatii. Potrivit statisticilor, acestia din urma au de patru ori mai multe sanse sa incalce legea intr-un fel sau altul atunci cand se afla in spatele volanului.

Care sunt soferi mai buni? Femeile sau barbatii? Aceasta dezbatere nu va inceta niciodata, insa site-ul confused.com a incercat sa ofere un raspuns bazat pe mai multe date stranse din diferite surse. Printre acestea se numara Ministerul Justitiei din Marea Britanie, DVLA (un fel de DRPCIV la noi) si companiile de asigurari.

Si ghici ce, statisticile arata ca femeile se descurca mai bine atunci cand vine vorba de condusul unui automobil decat barbatii.

Este adevarat ca doamnele si domnisoarele invata putin mai greu sa conduca insa odata ce o fac sunt mult mai serioase in spatele volanului, in sensul ca sunt implicate in mai putine accidente de circulatie, produc cheltuieli mai mici pentru companiile de asigurari si nu in ultimul rand, nu incalca atat de multe reguli de circulatie.

Concret, barbatii au de patru ori mai multe sanse sa incalce legea intr-un fel sau altul atunci cand se afla in spatele volanului. Datele provenite de la Ministerul Justitiei din Marea Britanie arata ca din cei 585.000 de soferi prezentati in fata instantelor nationale anul trecut, 79% au fost barbati.

Majoritatea au fost acuzati de conducere sub influenta alcoolului, viteza excesiva sau conducerea unei masini care nu are asigurare valabila.

Totodata, firmele de asigurari din Regatul Unit sustin ca anul trecut 65% dintre conducatorii auto care au primit bani de la asiguratori au fost barbati, iar 17% dintre acestia au fost vinovati pentru producerea accidentului rutier in cauza. De cealalta parte, din cele 35% de femei, doar 9% au fost gasite vinovate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 August 2018