Bavarezii confirma informatia. Primul model electrificat din istoria BMW M debuteaza in 2021

Bavarezii confirma informatia. Primul model electrificat din istoria BMW M debuteaza in 2021
  • Primul model electrificat din istoria BMW M
  • Informatia a fost confirmata de BMW
  • Debutul ar putea avea loc in vara acestui an
Distribuie pe Facebook

Primul model electrificat din istoria celebrei divizii BMW M va debuta in vara acestui an. Constructorul bavarez de automobile a confirmat informatia intr-un comunicat de presa despre vanzarile diviziei inregistrate in 2020.

Constructorul bavarez de automobile a publicat un comunicat cu privire la performantele diviziei M din 2020. Chiar daca a fost un an greu, nemtii au vandut 144.218 exemplare M, cu 6% mai mult decat in 2019, ceea ce reprezinta un record.

Numai ca, in acelasi comunicat, se mentioneaza ca "M GmbH va prezenta un model de performanta cu sistem de propulsie electrificat pentru prima data." Data a fost anuntata, mai in gluma, mai in serios, in decembrie 2020, atunci cand BMW a publicat un nou clip video filmat in "M Town".

Pe lateralul unui M3 pick-up erau inscriptionate cifrele "26 2021", ceea ce inseamna ca mult-asteptata lansare ar putea avea loc in saptamana 26 a anului curent. Asta inseamna in perioada 28 iunie - 4 iulie.

Este inca incert daca noul model M va fi 100% electric sau va fi propulsat de un sistem plug-in hybrid, insa ramane de vazut.

Celebra divizie de performanta a bavarezilor are un 2021 destul de plin. Urmeaza sa facem cunostinta cu M5 CS, cu M3 Touring, iar in vara acestui an vor debuta noile M3 si M4 echipate cu sistemul de tractiune integrala xDrive AWD.

Anul viitor va fi mai incarcat de emotie, si de modele noi speram, avand in vedere ca BMW M implineste o juma de existenta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2021