BDT Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti

BDT Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti
  • BDT Mazda a deschis al doilea showroom in Bucuresti
  • Acesta este situat in Calea Grivitei 198 – 200, Sector 1
  • Reprezentanta se intinde pe o suprafata de 250 metri patrati
Distribuie pe Facebook

Incepand cu data de 31 octombrie, devoratorii de automobile Mazda au la dispozitie un nou centru de comercializare modern. Situat in Calea Grivitei 198 – 200, Sector 1, acesta ofera tuturor sansa de a admira pe viu cea mai noua generatie a modelului Mazda3.

BDT Mazda vine mai aproape de clientii sai si deschide cea de-a doua sa reprezentanta din Capitala. Situat intr-o zona centrala, cu acces facil, si intins pe o suprafata de 250 metri patrati, showroom-ul ofera posibilitatea cumparatorilor sa cunoasca mai bine automobilele brand-ului japonez, echipa BDT Mazda fiind pregatita sa ofere consiliere de specialitate astfel incat clientii sa isi poata achizitiona masina cea mai potrivita nevoilor si dorintelor lor.

BDT Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti

“Inca din 1999, inainte de a avea o prezenta oficiala a marcii in Romania, BDT a ales sa comercializeze si sa serviceze aceasta marca. Incepand cu 2007, cand Mazda a venit in Romania, am deschis si primul complex service si showroom dedicat exclusiv marcii iar astazi, dupa 14 ani, se dovedeste ca am avut dreptate sa investim in aceasta marca, asa ca am ales sa continuam prin deschiderea unui nou showroom.”, a declarat Dl. Stefan Simion, Directorul General al Grupului BDT, cu ocazia acestui eveniment special.

Odata cu inaugurarea celui de-al doilea punct de comercializare BDT Mazda, atat publicul larg, cat si iubitorii de automobile sunt invitati sa faca cunostinta cu cea mai noua generatie a modelului Mazda3, un autoturism exceptional ale carui trasaturi definitorii sfideaza conventionalul. Stilul rafinat si aerodinamica imbunatatita impresioneaza si provoaca soferul sa ii descopere identitatea.

BDT Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti

La baza noii Mazda3 se regaseste tehnologia SKYACTIV, perfect calibrata sa confere putere si sa extraga un maxim de eficienta din fiecare picatura de combustibil. De asemenea, panoul de bord a fost complet regandit, tehnologia Head Up Display si conectivitatea integrate, sistemul Infotainment activat prin voce si sistemele de siguranta i-ACTIVESENSE de ultima generatie fiind doar cateva dintre detaliile ce fac din ultima generatie a automobilului japonez de clasa compacta masina pe care pe care oricine ar dori sa o aiba acasa si sa o poata conduce zi de zi.

Distribuie pe Facebook
mai multe