Ben Collins, vechiul Stig de la Top Gear a fost angajat de Fifth Gear

Ben Collins, vechiul Stig de la Top Gear a fost angajat de Fifth Gear
Dupa ce a plecat cu scandal de la BBC, Ben Collins, pilotul presupus a fi celebrul Stig din emisiunea Top Gear, a semnat un contract cu Fifth Gear. Se pare ca spiritele celor doua emisiune britanice auto abia urmeaza sa se incinga...
Distribuie pe Facebook

Stig din emisiunea Top Gear a devenit mai necontrolabil decat un Caparo cu pedala la podea! Ben Collins si-a lansat cartea in care da detalii despre identitatea pilotului cu casca alba si acum a lansat bomba: tradeaza Top Gear si se duce la rivalul 5th Gear!

Ben Collins va debuta vineri in cadrul noii serii de Fifth Gear si producatorii au anuntat ca pilotul celebru va participa in cadrul mai multor episoade. Collins se pare ca va testa in continuare masinile care vin in emisiune, dar totodata va fi si co-prezentator. Pana acum, emisiunea a confirmat contractul cu cel putin 5 episoade in care va fi protagonist Ben Collins.

Sa nu uitam ca acum cateva saptamani era scandal mare in Anglia, pe seama identitatii lui Stig. Se pare ca totul a inceput de la Ben Collins care a lasat sa iasa la iveala niste fise fiscale care confirmau venituri de la Top Gear. In plus, in urma unui proces castigat cu BBC, Collins a castigat dreptul de a-si lansa biografia, carte care cuprinde cateva informatii care nu mai lasa nicio urma de indoiala referitoare la identitatea lui Stig.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2010