Bentley vrea sa lanseze masini blindate destinate pietelor din America Latina

Bentley vrea sa lanseze masini blindate destinate pietelor din America Latina
Bentley ia in calcul lansarea unor masini blindate destinate pietelor din America Latina, Orientul Mijlociu si Rusia, acolo unde riscul asasinatelor si rapirilor este crescut.
Distribuie pe Facebook
Directorul financiar Jan-Henrik Lafrentz spune ca cele mai multe cereri de masini cu grad sporit de siguranta au fost primite din America Latina. "Ne dezvoltam pe tot mai multe piete din regiune. Pentru aceste piete, securitatea reprezinta o problema. Analizam daca este cazul sa producem masini blindate", a declarat Lafrentz.
Cei de la Bentley spun ca nu produc vehicule blindate la uzina lor din Crewe, Marea Britanie, desi ziarele din aceasta tara scriu ca printul Charles calatoreste cu un model Bentley Turbo R blindat.
In alta ordine de idei, Wolfgang Durhaimer, seful Bentley, a comentat recent comentariile negative ale presei auto vizavi de aspectul conceptului SUV Bentley EXP 9F. In ciuda acestor critici, el spune ca nu se vor opera modificari semnificative in cazul variantei de serie.
"Bentley nu este o marca pentru toata lumea. Cu ocazia sondajelor pe care le-am facut printre potentialii clienti cu putere ridicata de cumparare, designul conceptului a fost notat cu note care variaza intre 7 si 10 din 10 puncte posibile", a mai spus Durhaimer.
Distribuie pe Facebook
mai multe