Bijuterie este putin spus. Cum arata acest Alpina B12 scos de curand la vanzare

Bijuterie este putin spus. Cum arata acest Alpina B12 scos de curand la vanzare
  • Un exclusivist Alpina B12 a fost scos recent la vanzare
  • Modelul in cauza ofera motorizarea de 5.0 litri si 350 CP
  • Cumparatorul va avea de achitat o nota de 119.990 euro
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga planeta asteapta cu sufletul la gura urmatorul BMW Seria 8, un exemplar al modelului original a pornit recent in cautarea unei noi case. Cu notabila mentiune ca acum raspunde la numele... Alpina B12.

Sfarsitul acestei saptamani a venit cu o veste excelenta pentru admiratorii modelului BMW Seria 8: legendarul coupeal marcii bavareze se pregateste de o reintoarcere in forta, primele exemplare fiind asteptate sa dea buzna pe strada chiar anul viitor.

Intre timp, persoanele care nu mai vor sa astepte nici in ruptul capului cea de-a doua venire a respectivului automobil de lux din Munchen sunt invitati sa ia acasa un reprezentant al versiunii originale, transformat la un moment dat in... Alpina B12 5.0.

Oferit la vanzare in schimbul unei sume de aproximativ 120.000 de euro, 'individul' cu pricina este pus in miscare de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 4.988 de centimetri cubi, care dezvolta undeva in jurul a 350 de cai putere si 470 Nm.

Drept urmare, atunci cand vine vorba de performante, fisa tehnica anunta o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6.8 secunde, punctul culminant fiind dat, fara doar si poate, de viteza maxima care depaseste pragul celor 280 de kilometri pe ora.

Lasand acum in urma generalitatile modelului B12 5.0 si revenind la acest exemplar scos de curand la vanzare in Spania, trebuie precizat ca el a parcurs doar 90.300 de kilometri in ultimii 26 de ani, de la momentul fabricatiei sale din 1991 si pana in prezent.

Apoi, daca imaginile din randurile urmatoare nu sunt suficient de clare, respectivul BMW Seria 8 iese in evidenta printr-o nuanta deschisa de albastru, combinata perfect cu pielea bej a interiorului si ornamentele din fibra de carbon finisate la randul lor in albastru.

Ca si dotari disponibile, avem faruri escamotabile, cutie automata de viteze, instalatie de climatizare, scaune cu reglare electrica si memorare a pozitiei, plus nelipsitele jante din aliaj cu design multispita si alte elemente de design caracteristice unui Alpina.

Alpina B12 5.0 de vanzare

Alpina B12 5.0 de vanzare

Alpina B12 5.0 de vanzare

Alpina B12 5.0 de vanzare

Alpina B12 5.0 de vanzare

Alpina B12 5.0 de vanzare

Alpina B12 5.0 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Alpina B12 5.0 de vanzare
mai multe