BMW face curatenie in gama. Sunt sanse ca acest model sa nu mai vada o a doua generatie

BMW face curatenie in gama. Sunt sanse ca acest model sa nu mai vada o a doua generatie
  • Seria 3 GT ar putea fi scos inafara gamei
  • In 2020 ar trebui sa primeasca o noua generatie
  • Seria 3 GT si Seria 4 Gran Coupe ar putea deveni un singur model
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul bavarez de automobile intentioneaza sa scoata din gama modelul Seria 3 GT incepand cu anul 2020. O noua generatie a Seriei 3 se afla momentan in teste si ar putea fi lansat pana la finalul acestui an.

Fotografii spion surprind incontinuu prototipurile celei de-a 7-a generatii BMW Seria 3, care se afla in ultimele stadii de dezvoltare. Constructorul bavarez nu a spus nimic despre data lansarii, insa cele mai multe voci sustin ca am putea face cunostinta cu noua Seria 3 fie luna viitoare fie cel tarziu pana la finalul anului.

BMW Seria 3 GT

Tot pe surse a ajuns acum o informatie in presa, potrivit careia o versiune a Seriei 3 va fi scoasa din gama, cel mai probabil din 2020. Este vorba despre Seria 3 GT, un model lansat de BMW in 2013, destul de popular pe piete precum China, Germania sau Statele Unite ale Americii.

BMW Seria 3 GT

Numai ca intre timp SUV-urile si crossover-urile au inceput sa castige popularitate si sa fure din clientii acestui segment in care se regaseste si Seria 3 GT. Acesta s-ar putea sa fie si principalul motiv pentru care nemtii de la BMW vor sa renunte la el.

BMW Seria 3 GT

Cei de la BMW Blog, o publicatie dedicata brand-ului din Munchen, merg chiar mai departe si sustin ca s-ar putea chiar ca Seria 3 GT si Seria 4 Gran Coupe, pe care noi l-am testat cu ceva timp in urma, sa devina un singur model.

Desigur, niciuna dintre aceste informatii nu a fost confirmata pana acum de vreun reprezentant al bavarezilor.

BMW Seria 3 GT

BMW Seria 3 GT pleaca pe piata din Romania de la 39.865 de euro. Vorbim de versiunea 318d Gran Turismo, cu motor diesel de 150 de cai putere si transmisie manuala. Varful de gama este 340xi xDrive Gran Turismo, cu motor pe benzina de 326 de cai putere, tractiune integrala si cutie automata de viteze Steptronic sport. Pretul de pornire? 61.431 de euro cu TVA inclus.

BMW Seria 3 GT

BMW Seria 3 GT

BMW Seria 3 GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 3 GT
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 August 2018