BMW Group inca o data alaturi de Noaptea Muzeelor

BMW Group inca o data alaturi de Noaptea Muzeelor
Dupa participarea de succes de anul trecut, BMW Group este inca o data alaturi de Noaptea Muzeelor. Parteneriatul se extinde acum dincolo de Bucuresti, la Cluj, o flota de masini MINI si BMW fiind pusa la dispozitia participantilor pentru serviciul de taxi gratuit.
Distribuie pe Facebook
In 2011 MINI a deschis parteneriatul cu Noaptea Muzeelor, cateva sute de participanti din Capitala avand ocazia sa participe la eveniment folosind serviciul de taxi gratuit cu modelele marcii britanice. Acum parteneriatul continua si inca o data MINI este prezent la Bucuresti pentru a asigura un transport cu stil intre muzee pentru toti doritorii. Colaborarea se extinde pentru prima data si in afara Bucurestiului, la Cluj, unde de aceasta data BMW va sustine acest serviciu. Automobilele vor fi disponibile astfel in fata principalelor muzee din cele doua orase.
Atat BMW cat si MINI au o traditie bogata in sprijinirea proiectelor culturale. Marci premium, ambele ofera o experienta unica a calatoriei, fiecare in stilul propriu. Agil si manevrabil, MINI este masina perfecta pentru navigarea rapida in jungla urbana. Construit pentru placerea de a conduce, dar, in acelasi timp, oferind si o eficienta remarcabila, pentru a se integra perfect in aglomeratiile urbane.
BMW Group a pregatit si o alta surpriza. Completand un talon care se primeste odata cu harta evenimentelor, participantii la noaptea muzeelor se pot inscrie la o tombola unde marele premiu il reprezinta doua biciclete MINI.
Proiecte culturale BMW si MINI la nivel international

De-a lungul ultimilor 40 de ani, BMW Group a initiat si s-a implicat in peste 100 de proiecte culturale la nivel mondial. Compania pune accentul principal pe implicarea de durata in arta moderna si contemporana, pe muzica jazz si cea clasica, precum si pe arhitectura si design. In 1972, trei picturi de mari dimensiuni au fost create de artistul Gerhard Richter special pentru foaierul sediului central al BMW Group din Munchen. De atunci, artisti precum Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Olafur Eliasson, Jeff Koons, Zubin Mehta, Daniel Barenboim si Anna Netrebko au colaborat cu BMW. De asemenea, compania a mandatat arhitecti faimosi precum Karl Schwanzer, Zaha Hadid si Coop Himmelb(l)au sa creeze designul unor importante cladiri si uzine ale concernului. In 2011, BMW Guggenheim Lab - o initiativa globala a Fundatiei Solomon R. Guggenheim, a Muzeului Guggenheim si a BMW Group - a avut premiera la New York. BMW Group garanteaza libertatea absoluta de creatie in toate activitatile culturale in care se implica - aspect esential pentru lucrarile artistice revolutionare, ca si pentru inovatiile majore intr-o afacere de succes.
MINI se remarca prin posibilitatile speciale de personalizare, ceea ce a facut marca sa devina un instrument de exprimare pentru artisti si designeri, dar si pentru posesorii care vor sa conduca un model cu adevarat unic. Sunt faimoase modelele apartinand designerului Paul Smith sau lui George Harrison, membru Beatles, sau cele create de designeri renumiti precum Missoni, Ferre, Versace, Diesel, Mario Testino pentru seria de evenimente LifeBall.

MINI are o traditie bogata in dezvoltarea de proiecte si asocierea cu muzee, expozitii internationale si galerii de arta din intreaga lume. Un astfel de exemplu este "MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38", infiintat in 2011 pentru sustinerea tinerilor curatori si pentru a da sansa unor tineri artisti germani sa lucreze timp de un an la New York. Aceasta reprezinta o continuare a cooperarii de succes intre MINI si Institutul Goethe. Cele doua parti au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei "Ludlow38" in New York.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2012