BMW recheama in service 32.000 de masini

BMW recheama in service 32.000 de masini
Nemtii de la BMW sunt nevoiti sa recheme in service 32.000 de masini. Este vorba despre masinile din Seria 5, Seria 7, X5 si X6.
Distribuie pe Facebook
A fost identificata o problema la o pompa care raceste turbocompresorul. Circuitele se pot supraincalzi, existand pericolul unui incendiu. Deocamdata nu s-au inregistrat accidente, insa, de-a lungul timpului, la nivel mondial au fost descoperite 102 masini cu defectiuni la aceasta pompa.
In Romania, vor fi rechemate in service 99 de automobile BMW. Incepand de azi, proprietarii romani vor primi scrisori de notificare din partea BMW Romania.

"In Romania au fost vandute 99 de automobile care se incadreaza in aceasta actiune tehnica care are la baza o posibila aparitie a unei defectiuni. Nu s-au inregistrat pana acum accidente. Incepand cu luna noiembrie se vor trimite scrisori de notificare catre proprietari. Clientii pot utiliza in continuare automobilele, insa cei care primesc scrisoarea sunt rugati sa se prezinte la cel mai apropiat dealer. Operatiunea de verificare si remediere a defectului dureaza aproximativ o ora.", au declarat oficialii BMW Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2011