BMW recheama in service mai multe exemplare Seria 7. Motivul este unul incredibil

BMW recheama in service mai multe exemplare Seria 7. Motivul este unul incredibil
  • BMW recheama in service peste 45.000 exemplare Seria 7
  • Campania de recall vizeaza doar anumite automobile
  • De vina sunt portierele, care se pot deschide in mers
Distribuie pe Facebook

BMW recheama in service peste 45.000 de exemplare Seria 7 dintr-un motiv absolut incredibile: portierele limuzinei bavareze se pot deschide accidental... in mers.

Audi nu este singura companie germana care intampina probleme cu automobilele vandute pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Printr-o situatie similara trece in prezent si marca rivala BMW.

Producatorul din Munchen a pornit de curand o campanie de rechemare in service care vizeaza 45.484 exemplare Seria 7. Exemplare fabricate in perioada 23 august 2004 si 24 iulie 2008, mai exact.

De vina pentru respectivul recall sunt portierele limuzinei BMW. In cazul modelelor echipate cu optiunile Comfort Access sau Soft Close Automatic, singurele afectate, acestea se pot deschide in mers.

Si mai interesant este ca o parte din cele 45.484 exemplare Seria 7 rechemate acum in service s-au confruntat cu problema anterior mentionata si in 2012. Pe-atunci, totul s-a rezolvat cu un update de soft.

In prezent, solutia lipseste. Atunci cand aceasta va fi disponibila, clientii limuzinei bavareze vor primi o scrisoare de instiintare princare vor fi anuntati sa se prezinte la un service BMW alaturi de propriu automobil.

Audi recheama in service aproape fiecare A7 vandut americanilor in ultimii trei ani

La mijlocul acestei luni, compania Audi a initializat o campanie de recall pentru 17.694 de exemplare A7 fabricate intre anii 2015 - 2017. Si totul din cauza airbag-urilor de tip cortina.

Chiar daca mai mica decat cea a marcii rivale BMW, respectiva cifra are o insemnatate foarte mare. Reprezinta peste 80% din totalul de unitati vandute peste Ocean in ultimii trei ani.

Asa cum precizam inclusiv la momentul aparitiei informatiei, modelele Audi A7 cu probleme sunt asteptate in service incepand cu luna iunie. Acestea vor primi noi airbag-uri cortina.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2017