BMW recheama in service peste 200.000 de masini

BMW recheama in service peste 200.000 de masini
Aproximativ 220.000 de automobile marca BMW vor fi rechemate in service in perioada urmatoare din pricina unor presupuse probleme regasite la nivelul airbag-urilor produse de compania japoneza Takata.
Distribuie pe Facebook

Scandalul legat de airbag-urile furnizate de Takata loveste din nou industria auto. Dupa ce patru mari companii japoneze - Toyota, Honda, Nissan si Mazda, au fost nevoite sa recheme in service nu mai putin de 3,4 milioane de masini din pricina unor probleme aparute la nivelul airbag-urilor produse de compania nipona, acum a venit randul nemtilor sa se confrunte cu o situatie similara.

Peste 200.000 de automobile marca BMW vor fi rechemate in service in perioada urmatoare din pricina unor presupuse probleme regasite la nivelul airbag-urilor produse de compania japoneza Takata. Vorbim mai exact de aproximativ 220.000 de unitati BMW Seria 3 construite in perioada in decembrie 2001 si martie 2003, dintre care constructorul bavarez estimeaza ca 180.000 de exemplare se afla inca in circulatie.

De asemenea, reamintim ca germanii au fost nevoiti sa efectueze un recall si la inceputul acestui an, atunci cand peste 700.000 de modele BMW au fost rechemate in service pentru rezolvarea unor probleme aparute la nivelul sistemului electric.

Distribuie pe Facebook
mai multe