BMW-ul de care nimeni nu voia sa auda se vinde acum pentru sume greu de imaginat. POZE REALE

BMW-ul de care nimeni nu voia sa auda se vinde acum pentru sume greu de imaginat. POZE REALE
  • Un american si-a scos la licitatie vechiul BMW Z3 M Coupe
  • Automobilul din 2012 are numai 7.168 de kilometri in bord
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 64.000 de $
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai controversate produse din istoria companiei BMW, modelul Z3 M Coupe pare sa fi de curand pe radarul marilor colectionari de automobile.

Ocupa un loc fruntas in topul celor mai controversate produse din istoria de peste un secol a companiei BMW, in mare masura din pricina formei atipice a caroseriei. Asemanat deseori cu pantoful unui clovn, modelul Z3 M Coupe se pregateste insa de o revenire in forta printre marii colectionari de automobile.

Exemplarele putin rulate si bine intretinute se vand astazi pentru sume greu de imaginat, dupa cum scoate la iveala inclusiv un anunt publicat de curand pe site-ul de licitatii Bring a Trailer.

BMW Z3 M Coupe cu 7100 km

BMW Z3 M Coupe cu 7100 km

BMW Z3 M Coupe cu 7100 km

Subiectul principal il reprezinta un BMW Z3 M Coupe de culoare rosie, care a parcurs numai 7.168 de kilometri din 2002 si pana la momentul de fata. Inutil de mentionat, automobilul din cazul de fata - insotit de un motor aspirat cu sase cilindri in linie si o cutie manuala cu cinci trepte de viteza, arata ca nou.

Totodata, respectivul anunt de vanzare ne mai vorbeste si despre cum modelul cu tapiterie din piele, plus scaune fata incalzite nu a fost niciodata condus pe ploaie ori zapada in ultimii 12 ani.

Daca mai era nevoie de precizat, acelasi BMW Z3 M Coupe si-a petrecut marea majoritate a timpului intr-un garaj insa, cu toate acestea, uleiul a fost schimbat la fiecare 12 luni, potrivit actualului proprietar. Despre anumite probleme si / sau accidente ascunse nici nu poate fi vorba, mai afirma persoana cu pricina.

Acum, in ceea ce priveste nota de plata, tinem sa amintim ca avem de-a face nu cu o vanzare propriu-zisa, unde pretul cerut este cunoscut de toata lumea, ci cu o licitatie, care se incheie in 4 zile.

Pana la momentul de fata, cea mai mare suma oferita se ridica la 64.000 de dolari ori, daca vrei, exact cat trebuie sa platesti pentru un M2 extrem de bine echipat. Pana la sfarsitul acestei saptamani insa, respectivul BMW Z3 M Coupe ar putea ajunge sa coste cat un M4 de ultima generatie - sau chiar mai mult decat atat.

BMW Z3 M Coupe cu 7100 km

BMW Z3 M Coupe cu 7100 km

BMW Z3 M Coupe cu 7100 km

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (132) Poze BMW Z3 M Coupe cu 7100 km
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2019