Ca la noi, la nimeni: in plin sezon, Autostrada A2 va fi restrictionata la o banda pe sens

Ca la noi, la nimeni: in plin sezon, Autostrada A2 va fi restrictionata la o banda pe sens
  • Doua zone sunt vizate
  • Reparatiile se fac doar noaptea
Distribuie pe Facebook

Cum, v-ati saturat de aglomeratie, de drumuri proaste, de taxe, roviniete si alte biruri din partea autoritatilor? Calmati-va, deoarece urmeaza haosul suprem: in plin sezon, in lunile iulie-august, drumul spre Litoral se va face doar pe o banda in anumite zone.

Cei de la CNAIR nu aveau de unde sa stie ca traficul spre mare creste in lunile calduroase, era chiar imposibil de aflat sau de ghicit. Asa ca au asteptat sa treaca primavara ca sa vine sezonul concediilor si aglomeratiei ca sa restrictioneze cel mai aglomerat drum spre malul marii, autostrada A2.

Incepand de acum, pana pe 15 august, CNAIR spune ca se efectueaza lucrari de reparatii pe A2. E vorba de sectorul din apropierea podului peste Dunare, bratul Borcea, dar si pe podul Cernavoda, la kilometri 157-159. Tot CNAIR spune ca aceste lucrari vor fi efectuate noaptea, in intervalul orar 22:00 - 06:00, in zilele de luni, marti, miercuri si joi, ca sa fie evitat ambuteiajul.

Vestea ar fi chiar una buna, mai ales daca dorinta de reparatii s-ar extinde si la primii kilometri de autostrada, pana la iesirea spre Fundulea, acolo unde gropile fac masina sa isi testeze la extrem anvelopele si articulatiile. Sau daca, macar, aceste reparatii s-ar fi facut din timp, pentru evitarea aglomeratiei. Nici noaptea nu este o solutie, pentru ca semnalizarea rutiera lasa de dorit si vizivilitatea slaba face ca pericolul producerii de accidente sa creasca. Indiferent, aveti grija cum circulati in aceasta perioada si cascati ochii la vehiculele de reperatii ale carosabilului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2017