Caii putere vin in sprijinul copiilor nevoiasi: doneaza si primesti 50% reducere!

Caii putere vin in sprijinul copiilor nevoiasi: doneaza si primesti 50% reducere!
  • Campania dureaza pana pe 9 ianuarie 2015
  • Doritorii pot dona orice pot, alimente, produse, haine, etc.
  • Cei care fac donatii primesc 50% reducere la o testare dyno
Distribuie pe Facebook

Campania celor de la Exelixis merita admirata si urmata. Ei sunt cei mai buni specialisti in domeniul performantei din Romania, realizand in ultimii ani proiecte inedite extreme care au batut recorduri nationale si europene. Insa asta nu inseamna ca lumea tuningului se tine departe de faptele bune. Iata ca Exelixis Motorsport repeta proiectul de anul trecut si sare in ajutorul copiilor nevoiasi.

Exelixis Motorsport nu are nevoie de nicio prezentare in domeniul auto de performanta. Pe langa faptul ca sunt cei mai buni in ceea ce fac, sunt singurii care ies din sfera auto si isi indreapta privirea catre cei mai putin norocosi. Este al doilea an in care Exelixis vrea sa faca fericiti cativa copii din centrul Salvati Copiii in luna decembrie.

Cu ajutorul 4Tuning si ai altor parteneri, Exelixis face un apel la toti pasionatii de viteza si adrenalina. Cei care doresc sa doneze ceva pentru copii, sunt asteptati la Exelixis, acolo unde se strang cadourile si bunurile din partea voastra. Oricine vrea sa doneze ceva (alimente, sucuri, imbracaminte, haine, etc.) in valoare de minimum 50 de lei primesc din partea firmei un voucher cu o reducere de 50% la o testare dyno. Aceste vouchere au o valabilitate de 3 luni din momentul emiterii si pot fi utilizate oricand, respectand acest interval de timp.

Campanie Exelixis de Craciun

La sfarsitul perioadei de colectare a donatiilor, acestea vor fi distribuite copiilor prin intermediul organizatiei Salvati Copiii la fel ca si anul trecut, iar toate voucherele emise vor intra intr-o tragere la sorti in urma careia se vor alege trei castigatori, pentru care sedinta de masurare dyno va fi 100% gratuita.

Ne bucuram ca niste pasionati de performanta din Romania isi indreapta atentia si catre alt domeniu pentru a face o fapta buna. Si, cu ajutorul nostru si cu ajutorul tau, mai multi copiii vor avea o iarna mai buna si plina de cadouri.

Contact
Mail: info@exelixis.ro
Tel: 0758 970 058; 0753 935 949

Campanie Exelixis de Craciun

Campanie Exelixis de Craciun

Campanie Exelixis de Craciun

Campanie Exelixis de Craciun

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Campanie Exelixis de Craciun
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Decembrie 2014