Can-Am Spyder F3-S Special Series: Injectie cu adrenalina

Can-Am Spyder F3-S Special Series: Injectie cu adrenalina
Kitesurfing, parasutism sau - de ce nu, schiat. Exista multiple moduri in care o persoana isi poate potoli setea de adrenalina, iar noul Can-Am Spyder F3-S Special Series se regaseste - cu siguranta, printre ele.
Distribuie pe Facebook

Luand forma unui vehicul cu trei roti si design musculos - sculptat atent, noul Can-Am Spyder F3-S Special Series se bucura de serviciile unui motor in trei cilindri, cu o capacitate de 1.330 de centimetri, racire cu lichid si injectie electronica directa, ce dezvolta undeva in jurul a 115 cai. Luand in considerare faptul ca pe aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic s-a strecurat si o greutate de aproximativ 408 kilograme, respectivul triciclu reuseste sa ofere, mai mult ori mai putin surprinzator, un raport putere / masa superior unui hot-hatch de clasa compacta.

Dar cum puterea nu face doi bani fara control, reteta caracteristica modelului Can-Am Spyder F3-S Special Series cuprinde inclusiv un centru de greutate scazut, o suspensie dotata cu amortizoare de inalta performanta si bare stabilizatoare, plus discuri de franare de 270 de milimetri echipate cu etriere Brembo - gandite sa tina sub control cei 115 cai mentionati si anterior. Nu lipsesc insa din meniu nici ABS-ul, TCS-ul, SCS-ul sau jantele incaltate cu anvelope de pana la 225 de milimetri latime.

Intr-un final, noul Can-Am Spyder F3-S Special Series se mai poate lauda si cu un numar impresionant de accesorii, dezvoltate sa transforme respectivul vehicul cu trei roti in partenerul perfect pentru orice aventura. Este vorba - mai precis, despre manere cu functie de incalzire, o boxa portabila semnata MTX, cu 150 de wati si cu conexiune Bluetooth, un suport pentru sistemul de navigatie din seria Zumo de la Garmin, prelata impermeabila pentru scaunul pilotului, spatar ajustabil / detasabil pentru pasager si, nu in ultimul rand, despre un portbagaj aditional.

Can-Am Spyder F3-S Special Series

Distribuie pe Facebook
mai multe