Can-Am Spyder RT Limited: offroad cu 115 CP, scaune incalzite si muzica ta preferata

Can-Am Spyder RT Limited: offroad cu 115 CP, scaune incalzite si muzica ta preferata
Un motor de 1.3 litri si 115 CP, o suspensie pe aer cu ajustare automata, faruri cu LED, scaune incalzite si instalatie audio cu sase boxe. Sunt ingredientele care transforma noul Can-Am Spyder RT Limited in partenerul perfect pentru urmatoarea ta aventura.
Distribuie pe Facebook

Experimenteaza iarna aceasta clipe de neuitat la bordul noului Can-Am Spyder RT Limited, un vehicul cu trei roti conceput sa se adapteze fiecarui lifestyle multumita unui set de caracteristici unice - precum motorul in trei cilindri, cu o capacitate de 1.330 de centimetri cubi, racire cu lichid si injectie directa, cutia semi-automata cu sase rapoarte si suspensia spate pe aer cu ajustare automata de la SACHS.

Solutia ideala pentru amatorii de adrenalina, Can-Am Spyder RT Limited ofera un total de 115 cai putere si 130 Newton-Metri - astfel ca discurile de franare instalate la nivelul puntii fata, cu un diametru de 270 de milimetri si etriere Brembo cu patru pistoane reprezinta un element imposibil de ignorat. Similar numeroaselor sisteme de asistenta - precum ABS, SCS, TCS, DPS, HHC, dezvoltate pentru a oferi, la randul lor, un maxim de siguranta.

De asemenea, noul Can-Am Spyder RT Limited dispune de multiple echipamente si dotari demne de o masina premium, respectivul vehicul cu trei roti bucurandu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, si de o pereche de faruri cu LED, de manere, plus scaune pentru pilot si pasager cu functie de incalzire, cruise control electronic, instalatie audio BRP Premium cu sase boxe, conexiune USB si Bluetooth.

Fiecare unitate este disponibila - la vanzare, alaturi de o gama variata de accesorii si detalii personalizabile, clientii avand la dispozitie si o evacuare de la Akrapovic, si un parbriz ajustabil, un suport electric pentru GPS si, important de adaugat, o cutie conceputa pentru a tine bauturile calde. Pentru acele momente in care proprietarii vor lua o scurta pauza de la practicarea sporturilor extreme si sporturilor de iarna - precum schiatul sau snowboardingului.

Can-Am Spyder RT Limited

Distribuie pe Facebook
mai multe