Care sunt criteriile dupa care te ghidezi atunci cand iti cumperi masina?

Care sunt criteriile dupa care te ghidezi atunci cand iti cumperi masina?
  • Care sunt criteriile dupa care iti cumperi masina?
  • Pentru unii conteaza doar pretul
  • Altii se uita si la alte aspecte ale automobilului
Distribuie pe Facebook

Pentru unii conteaza doar pretul de vanzare, in timp ce altii vizeaza si aspecte precum motorizarea, rulajul sau dotarile exemplarului pe care au pus ochii.

Achizitionarea unei masini este o loterie. Tocmai de aceea anumiti cumparatori prefera sa renunte chiar si la cele mai decente dotari si sa plece acasa cu un automobil nou-nout, care ii va ajuta sa doarma linistiti pe perioada garantiei.

Si daca (nu) ai suficienti bani, care sunt criteriile dupa care te ghidezi atunci cand iti schimbi vehiculul? Conteaza doar bugetul avut la dispozitie sau te orientezi si in functie de alti factori?

Este motorizarea un detaliu care te va impinge sau, din contra, te va tine departe de o anumita masina? Care este limita maxima pana la care numarul kilometri din bord chiar reprezinta un argument in achizitionarea sau unui a unui automobil?

Iar acestia sunt numai doi dintre factorii care pot schimba soarta unui vehicul. Unii isi pun intrebari inclusiv cu privire la zgarieturile existente, in timp ce altii nu verifica nici macar dotarile.

Cine a mers cu masina, unde au fost facute reviziile sau, pe scurt, intregul istoric al automobilului scos la vanzare, ridica alte semne de intrebare pentru potentialii cumparatori. Perfect normal atunci cand vine vorba despre o operatiune cu bani.

Asadar, revenind la subiectul principal al acestui material, care sunt criteriile dupa care te ghidezi atunci cand iti schimbi vehiculul? Nu uita sa raspunzi inclusiv la urmatorul sondaj:

Sondaj

Care sunt criteriile dupa care te ghidezi atunci cand iti cumperi masina?

Distribuie pe Facebook
mai multe