Cat de greu porneste o masina care a stat sase luni sub apa? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Cat de greu porneste o masina care a stat sase luni sub apa? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cat de greu porneste o masina care a stat sase luni sub apa?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video!
  • Experimentul a fost realizat pe o Lada Samara scufundata intr-un lac
Distribuie pe Facebook

Cat de greu porneste o masina care a stat sase luni sub apa? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Inceputul de an vine cu un nou experiment extrem de interesant de la rusul care, nu cu mult timp in urma, suda 3000 de cuie pe o janta si... monta ulterior acea janta pe o masina oarecare pentru a vedea cum se descurca pe drumurile acoperite cu zapada.

De aceasta data, curioasele persoane din spatele acum celebrului canal de Youtube Garage 54 isi propun sa afle cat de usor sau greu porneste un automobil care si-a petrecut ultima jumatate de an nu in parcare, asa cum ar fi fost normal, ci sub apa, pe fundul unui lac.

Un al doilea material video ne dezvaluie ce s-a intamplat cu caroseria in patru portiere a respectivului vehicul - o Lada Samara de culoare rosie, pe parcursul celor sase luni pe care aceasta i-a petrecut, dupa cum precizam inclusiv anterior, sub apa, pe fundul unui lac.

Revenind inca o data la persoanele din spatele canalului Garage 54, printre experimentele extrem de interesante cu care acestea ne-au delectat de-a lungul ultimelor luni se numara si cel care presupune apasarea in acelasi timp a pedalelor de acceleratie si frana.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2019