Cati cai mai are astazi o masina fabricata in anul 1996? Video cu cel mai tare experiment de pe internet

Cati cai mai are astazi o masina fabricata in anul 1996? Video cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cati cai mai are astazi o masina fabricata in anul 1996?
  • Video cu cel mai tare experiment de pe internet
Distribuie pe Facebook

Cati cai mai are astazi o masina fabricata in anul 1996? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ trei decenii, celebra generatie cu numarul cinci a legendarului Ford Bronco a fost comercializata in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de oficialii companiei producatoare la dispozitia clientilor s-a numarat, daca mai trebuia precizat, si o varianta de 5.8 litri.

Despre masina cu motor V8 de 205 CP este vorba, de altfel, si in urmatorul material video, care surprinde un exemplar fabricat in cursul anului 1996, cu peste 340.000 de kilometri parcursi in total, pe dyno. Cati cai mai are acesta?

Si daca tot discutam despre Bronco, ar fi pacat sa nu amintim si ca Ford a lansat pe piata, de curand, o noua generatie. Disponibila la vanzare atat intr-o versiune I4 de 2.3 litri si 270 de cai putere, cat si intr-o varianta V6 de 2.7 litri si undeva in jurul a 310 cai putere, dupa cum precizam si in urma cu mai bine de 12 luni, evident.

Totodata, despre masina prezentata publicului larg in primele saptamani din iulie 2020 mai trebuie spus ca poate fi comanda si impreuna cu o transmisie manuala in sapte rapoarte. Sau alaturi de o cutie automata cu zece trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2021