Ce a patit un sofer din Romania dupa ce a luat 36 de oameni intr-un microbuz cu 21 de locuri in plina pandemie de coronavirus

Ce a patit un sofer din Romania dupa ce a luat 36 de oameni intr-un microbuz cu 21 de locuri in plina pandemie de coronavirus
  • Un sofer din comuna Schitu a fost prins ca transporta 36 de oameni intr-un microbuz cu doar 21 de locuri
  • Barbatul in varsta de 44 de ani a primit o amenda in valoare de 12.000 de lei, potrivit primelor informatii
Distribuie pe Facebook

Inconstienta unor soferi din Romania nu cunoaste limite. Este si cazul unui barbat de 44 de ani prins ca a luat 36 de oameni la bordul unui microbuz cu doar 21 de locuri. In plina pandemie de coronavirus.

In timp ce autoritatile fac eforturi serioase pentru a stopa raspandirea noului coronavirus, unele persoane din Romania se comporta de parca virusul care a infectat aproape 500.000 de persoane pana la momentul de fata, la nivel global, nici nu ar exista. Este si cazul unui barbat in varsta de 44 de ani, din comuna Schitu, prins ca transporta 36 de oameni intr-un microbuz cu doar 21 de locuri.

"In interiorul microbuzului au fost identificate un numar total de 36 de persoane, in conditiile in care microbuzul, conform certificatului de inmatriculare, este prevazut cu un numar de 21 de locuri", a declarat Cristian Grigorescu, purtator de cuvant al IPJ Olt. Potrivit primelor informatii date publicitatii, vehiculul circula pe DJ 653, pe ruta Slatina - Valea Mare - Recea - Schitu, iar calatoria oamenilor era contra-cost.

Conducatorul microbuzului cu 26 de locuri, in care au fost inghesuiti 36 de oameni, a primit o amenda de 12.000 de lei, au mai precizat reprezentantii IPJ Olt.

Sursa: Mediafax

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2020