Ce bine ca am scapat de UBER si BOLT! Acum, taximetristii ameninta cu cutitul daca nu ii platesti!

Ce bine ca am scapat de UBER si BOLT! Acum, taximetristii ameninta cu cutitul daca nu ii platesti!
Dupa ce s-a modificat legea, soferii UBER si BOLT au cam prins frica de amenzi mari. Mai ales ca cei care le intindeau cursa erau taximetristii, comandand o cursa si chemand politia. Asa ca acum abia mai gasesti un Uber, pentru ca nu mai sunt multi cei cu chef sa ramana fara numere 6 luni si sa primeasca o frumoasa amenda. Noroc ca ii mai avem pe taximetristi.
Distribuie pe Facebook

Un pasager de TAXI a comandat o masina de la firma TAXI AS. Nu comentam nici etnia soferului, nici vocabularul. Ci comentam doar faptele care se vad in clip. Respectiv, taximetristul l-a suprataxat pe omul venit in capitala si, in loc sa ii ceara 12 lei cat era cursa, i-a cerut 200. Evident, cum nu toata lumea e proasta, pasagerul nu a platit. In schimb, a fost amenintat cu un cutit de soferul masinii Dacia Logan. In final, probabil stiind ca e filmat, taximetristul a cedat si a plecat.

Poate ca data viitoare, alt pasager nu va avea acelasi noroc. Adica ori va plati suprataxa ceruta de taximetrist, ori va fi injunghiat. Cam acesta este prezentul, platesti cat iti cere soferul, de 10 ori mai mult decat face cursa pe aparat, sau te omoara. Nu ar fi primul caz, vezi turista japoneza omorata de taximetrist in Bucuresti. Nu degeaba aplicatiile de ridesharing aveau succes. Pentru ca multi oameni s-au saturat sa se mai tiganeasca, la propriu, cu soferul, cat e cursa, nu e cursa, lasa spaga, nu las spaga... La Uber si Bolt stiai dinainte cat face cursa si cu asta basta. Si nici nu stateai cu frica unei lame intre coaste.

Cine se simte in acest caz, Politia Romana, TAXI AS, Primaria Bucuresti, d-na Dancila?

Distribuie pe Facebook
mai multe