Ce Bugatti sau Koenigsegg? Un Opel Astra "a prins" 696 de km/h si este cea mai rapida masina din lume

Ce Bugatti sau Koenigsegg? Un Opel Astra "a prins" 696 de km/h si este cea mai rapida masina din lume
  • A fost prins de radar cu 696 de km/h
  • Conducea un Opel Astra
  • Software-ul camerei a avut o problema
Distribuie pe Facebook

Mai interesant decat viteza in sine este ca aceasta a fost atinsa pe drumurile publice dintr-un orasel din Belgia. Vitezomanul atomic a fost surprins de o camera radar a politiei si a primit o amenda usturatoare.

Asa cum probabil ti-ai dat seama pana acum, totul este o greseala. Dar sa o luam cu inceputul.

Un sofer belgian a fost surprins de o camera radar din orasul Quievrain in timp ce circula cu 696 de km/h intr-o zona cu limitare de viteza la 50 de km/h. Omul nostru nu pilota Bloodhound-ul SSC sau un Koenigsegg Agera RS, ci conducea un Opel Astra care mai avea 11 km/h si dobora recordul de viteza inregistrat de un vehicul cu motor cu piston.

Opel Astra K Turbo

Ghinionistul a primit si o amenda de 6.597 de euro pentru depasirea vitezei, pe care desigur ca a contestat-o. Si pe buna dreptate.

Opel Astra K Turbo

Potrivit publicatiei The Telegraph, autoritatile au descoperit ca pana la urma viteza reala cu care circula acesta era de aproximativ 60 de km/h, motiv pentru care tot a luat amenda, insa nu 6.000 de euro. In ceea ce priveste viteza initiala, din cate se pare ar fi fost o problema cu software-ul camerei radar.

Opel Astra K Turbo

Daca vrei sa incerci si tu sa dobori recordul de viteza cu un Opel Astra, afla ca la noi in tara modelul german pleaca de la 15.210 euro. Pentru aceasta suma primesti nivelul de echipare Selection si propulsorul de 1.4 litri pe benzina, cu 100 de cai putere si transmisie manuala cu cinci trepte de viteza.

Opel Astra K Turbo

Printre dotarile standard regasim farurile cu halogen, reglabile pe inaltime manual, lumini de zi LED, parbriz atermic, 4 difuzoare, Bluetooth, aer conditionat manual cu filtru de particule, aprindere automata a farurilor, geamuri electrice fata, jante cu diametrul de 15 inch si cateva sisteme de siguranta.

Opel Astra K Turbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Astra K Turbo
mai multe