Ce masini conduce Liviu Dragnea, considerat cel mai puternic om din Romania?

Ce masini conduce Liviu Dragnea, considerat cel mai puternic om din Romania?
  • Liviu Dragnea are trecute doua autovehicule in declaratia de avere
  • Este vorba de o Skoda Superb din 2006 si un BMW X5 din anul 2009
  • Recent, liderul PSD a calatorit la mare intr-un Seria 7 de ultima generatie
Distribuie pe Facebook

In ultima sa declaratie de avere, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor are trecute doua autovehicule: o Skoda Superb din anul 2006 si un BMW X5 fabricat in 2009.

Este liderul celui mai mare partid din Romania si presedintele Camerei Deputatilor. Unii il considera chiar cel mai puternic om din stat. Si, cu toate acestea, Liviu Dragnea nu iese cu nimic in evidenta cand vine vorba de autovehiculele detinute.

In ultima declaratie de avere de pe site-ul institutiei pe care o conduce, liderul PSD are trecute doua autoturisme. Numai unul dintre acestea a fost insa dobandit prin cumparare, si anume o Skoda Superb fabricata acum mai bine de 10 ani, in 2006.

Despre cealalta masina, presedintele Camerei Deputatilor sustine ca metoda dobandirii consta intr-un contract de donatie din partea urmasilor fratelui sau. Este vorba despre un BMW X5 inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 2009.

Recent, Liviu Dragnea s-a deplasat pe litoral la bordul unui BMW Seria 7 de ultima generatie, in valoare de peste 100.000 de euro. La momentul respectiv, jurnalistii de la Recorder au descoperit ca limuzina bavareza de lux nu avea ITP-ul valabil.

Liderul PSD a recunoscut, ulterior, aceasta problema, precizand inclusiv ca automobilul nu ii apartine: „Am inteles ca masina nu are inspectia tehnica facuta. Fiul meu o sa primeasca amenda, sa se invete minte. Pai, da, asa e. L-am rugat sa imi imprumute si mie masina“, declara pe-atunci presedintele Camerei Deputatilor.

Masini Liviu Dragnea

Masini Liviu Dragnea

Masini Liviu Dragnea

Update: Un cititor ne spune ca l-a vazut pe Liviu Dragnea de-a lungul timpului si la bordul altor automobile de lux, cu un pret de achizitie care se ridica la zeci bune de mii de euro. BMW X6 M sau Ranger Rover sunt doar doua exemple in acest sens.

Distribuie pe Facebook
mai multe